NavMenu

40% povrata bodova u Đak-u - Nagrada za više od 500.000 korisnika "Đak" kartice lojalnosti

Izvor: PR Petak, 07.05.2021. 11:26
Komentari
Podeli
40% povrata bodova40% povrata bodova
Broj potrošača u Srbiji koji koristi "Đak klub" program lojalnosti kompanije Đak prešao je 500.000. Ovaj program omogućava sakuplјanje bodova, a samim tim i novca, s obzirom na to da 1 bod vredi 1 dinar, kao i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine.

Kompanija Đak, jedan od najvećih regionalnih multibrend lanaca sportske opreme, pokrenula je 2016. godine program nagrađivanja lojalnosti svojih kupaca, sa ciljem unapređenja kvaliteta usluge i korisničkog iskustva, kojije dostupan je u svim maloprodajnim objektima Đak Sport ili The Spot širom Srbije.

Osnovna prednost Đak kartice je ta što kupci prilikom svake svoje kupovine dobijaju poene (Shopping Points), odnosno povraćaj novca (tzv. Cashback), na svoju karticu, jer 1 bod = 1 rsd. Zarađeni poeni se mogu iskoristiti pri narednoj kupovini ili sabirati, pa iskoristiti pri kupovini, kada kupci to žele, u roku od godinu dana od dana kada su ih stekli. Online je moguće isključivo sakupljanje poena pri kupovini.

Pored osnovnih benefita koje "Đak kartica" nudi prilikom kupovine, u okviru Đak-ovog programa lojalnosti dostupne su i dodatne pogodnosti, kao što su specijalne ponude samo za lojalne članove, kao i redovna obaveštenja o novim proizvodima ili sezonskim kampanjama.


40% povrata bodova40% povrata bodova

Kako bi nagradila svoje lojalne potrošače i opravdao njihovo poverenje, Đak je nastavio sa unapređenjem ponude u okviru "Đak" programa lojalnosti, omogućivši čak 40% povrata bodova na celokupan asortiman. Akcija traje do 20. maja 2021. godine. Sve nove bodove članovi "Đak kluba" mogu koristiti posle 21. maja u svim Đak radnjama.

Đak prodavnice i The Spot prodavniceĐak prodavnice i The Spot prodavnice

U želјi da pogodnosti Đak kartice budu dostupne što većem broju korisnika, kompanija Đak je pristupanje programu učinila veoma jednostavnim i svi koji to žele mogu da podnesu zahtev za izdavanje kartice u svim Đak i The Spot maloprodajnim objektima, ali i online.

Detaljne informacije o načinu izdavanja kartice, kao i o samom programu i uštedama koje su omogućene, kao i o mogućnostima koje nudi Đak kartica lojalnosti, dostupne su na sajtu kompanije Đak ili besplatnim pozivom na telefon Đak-ovog kontakt centra 0800/100-505.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.