NavMenu

Otvoren šoping-mol Delta Planet u Nišu

Izvor: eKapija Petak, 23.04.2021. 12:18
Komentari
Podeli
(Foto: Delta Holding)
Šoping-mol Delta Planet u Nišu otvorio je vrata za posetioce. Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 m2, na dve etaže i sa 850 parking mesta za posetioce, a izgrađen je za samo 14 meseci.

Posetioci u njemu imaju na raspolaganju prodavnice vodećih modnih brendova, veliki broj restorana i kafića, knjižare, radnje za kućni dekor, a posebnu atrakciju predstavljaće najmoderniji bioskop sa pet sala.

Investicija u Delta Planet vredna je 70 mil EUR i deo je velikog investicionog plana Delta Holdinga, koji uključuje izgradnju poslovnog sedišta Delta House (otvaranje u leto ove godine), renoviranje Sava Centra (početak na jesen) i druge velike projekte u oblasti nekretnina.
(Foto: Delta Holding)
- Otvaramo šoping mol koji ima regionalni značaj i za građane, i za privredu Niša i okoline. Kapacitet Delta Planeta je takav da će privlačiti goste iz cele južne i istočne Srbije, a verujemo čak i iz susedne Bugarske. Sa otvaranjem 1.100 novih radnih mesta, to je jedan od Deltinih projekata koji utiče na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima poslujemo - kaže Angelina Nekić, generalni direktor Delta Real Estate Grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.