NavMenu

Dva dana najboljeg šopinga u gradu – Popusti u "Mercator Centrima" 26. i 27. juna

Izvor: eKapija Petak, 25.06.2010. 13:53
Komentari
Podeli

"Mercator Centar" u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, za nastupajući vikend, 26. i 27. juna, biće pravo mesto gde će potrošači moći da kupuju i uživaju uz mnogobrojne akcije i zabavni program. Svojim vernim potrošačima, "Mercator" je ponudio širok asortiman proizvoda i sniženja od 10 do 50%. Na raspolaganju će biti sportska oprema, garderoba najpoznatijih svetskih brendova, parfemi i kozmetički preparati, dečja oprema, igračke i mnogi drugi artikli.

U subotu i nedelju, "Happy hours" u periodu od 18 do 21 čas, omogućiće svim kupcima uštedu od 10% u Hipermarketu, bez obzira na vrednost kupovine i način plaćanja. Prodavnica "Intersport" obradovaće kupce popustom od 20% na nove kolekcije tekstila, obuće i "McKinley" rance, dok će odabirom gardarobe poznatih modnih brendova u Aveniji mode, poklonici dobrog dizajna ostvariti uštedu od čak 50%. Parfimerija "Beautique" će odobravati mirišljavih 20%, a "M Centar Tehnike", u Beogradu i Nišu, svojim vernim potrošačima omogućiće popust od 10%. Shopping groznici pridružilo se više od 20 lokala, a pogodnosti koje nude biće vidno označene na lokalu.

Svi posetioci Mercator Centra u subotu, 26. juna, u periodu od 10 do 18 časova, imaće priliku da se upoznaju sa prednostima korišćenja kartice "Mercator Pika". U pauzama kupovine, u periodu od 14 do 21 čas, samo u "Mercator Centru" Novi Sad, "Sanus Wellness Centar" će predstaviti načine opuštanja i očuvanja zdravlja, koji se koriste u njihovom centru. Istinski ljubitelji mode ne treba da propuste Veliku multibrend modnu reviju, od 19 časova. Neće izostati ni dobre muzičke numere po izboru DJ-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.