NavMenu

Ponuda banaka kreirana specijalno za Belgrade Waterfront - Stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje, već od 499 EUR mesečno

Izvor: Promo Sreda, 21.04.2021. 12:40
Komentari
Podeli
(Foto: Predrag Vučković)
Sve one koji planiraju kupovinu stana obradovaće informacija da su u ponudi krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront, zahvaljujući kojima pozajmicu banke za novi životni prostor mogu da dobiju u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 EUR.

Krediti specijalno osmišljeni za Belgrade Waterfront, najatraktivniju stambenu četvrt uz reku, pružaju širi izbor raspoloživih stanova, s obzirom na to da je veliki broj zgrada u okviru projekta u različitim fazama izgradnje. Inače, standardna praksa banaka je da se krediti za novogradnju odobravaju tek kad je zgrada izgrađena 80%.

Kvadrat stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u može da se kupi već od 2.950 EUR i to sa uračunatim PDV-om. Uz stambene kredite u ranoj fazi izgradnje, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge gradske lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u Belgrade Waterfront-u, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život – od prodavnica, vrtića, škola, kafića, restorana, do prostora za rekreaciju i najvećeg tržnog centra u regionu, Galerije Belgrade.

Do sada su u Belgrade Waterfront-u useljene četiri zgrade sa blizu 870 stanova, a od početka projekta u prodaju je pušteno čak 20 zgrada. Tokom 2021. godine planira se useljenje još tri stambena objekta - BW Arcadia, BW Aurora i BW Metropolitan, čime će broj useljenih stanova dostići 1.700. Takođe, do kraja ove godine očekuje se i završetak Kule Beograd – budućeg simbola prestonice i doma St. Regis hotela i brendiranih stanova ovog čuvenog svetskog brenda koji posluje pod okriljem Marriott International.

U petak, 23. aprila, od 10 do 19 sati, svi zainteresovani će u Prodajnom centru BW na Sava Promenadi od stručnjaka za kredite moći da dobiju informacije o uslovima kupovine uz pozajmicu banke, a od prodajnih savetnika podatke o aktuelnoj stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a. Registrujte se na belgradewaterfront.com i rezervišite svoj termin.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.