NavMenu

Most na Tisi dobio upotrebu dozvolu - Do kraja godine velnes centar u Adi

Izvor: eKapija Sreda, 14.04.2021. 10:24
Komentari
Podeli
(Most na Tisi) Rekonstruisani most na Tisi, koji predstavlja najkraću vezu između Ade i Kikinde, nakon više od decenije čekanja dobio je upotrebnu dozvolu.

- Uspeli smo da rešimo jednu odiseju mosta na Tisi i nakon petnaestak godina ovaj objekat privedemo nameni. Za nekoliko meseci izgradili smo pristupne saobraćajnice, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 140 miliona dinara, da rekonstruišemo određene elemente mostovske kontrukcije, obezbedimo upotrebne dozvole i stavimo ga u punu funkciju - izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, navedeno je na sajtu.

Prilikom radne posete obišao je i radove na izgradnji velnes centra u Rekreacionom centru Adica.

- Pokrajinska vlada finansijski će pomoći uređenje kompleksa u okviru velnes centra i očekujemo da taj posao bude završen do kraja godine. Ovo je veoma značajan projekat za sve građane koji će doprineti i unapređenju turističke ponude - kazao je Mirović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.