NavMenu

Lejdi Gaga i Dom Perignon promovišu ekskluzivnu liniju roze šampanjca (VIDEO)

Izvor: Vino & fino Četvrtak, 08.04.2021. 11:35
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Bruno Emmanuelle)
Najspektakularnija saradnja muzičkih i vinskih brendova 2021. godine teško da će biti nadmašena do januara: Lejdi Gaga i Dom Perignon objedinili su snage u promociji ekskluzivne linije roze šampanjca. Tajming promocije koincidira sa objavljivanjem novog albuma Lejdi Gage po imenu "Chromatica", a fotograf Nik Najt pobrinuo se da stvori dekadentan i raskošan vizuelni identitet kampanje koja u potpunosti odgovara duhu čuvenog šampanjskog brenda i ličnosti pop ikone.

Kampanja po imenu "The Queendom" slavi poziciju Lejdi Gage kao globalne kraljice pop muzike, a centralni elementi promocije su naročito dizajnirana boca šampanjca kao i skulptura u obliku roze vela koja služi kao kutija za bocu. Što se vina tiče, u pitanju je roze izdanje Dom Perinjona iz 2005, koje je proteklih godina oduševilo vinske kritičare, među kojima je i Džejms Sakling.

- Neverovatno dobro vino. Izuzetno je suptilno i intenzivno, sa aromama breskvi, jagoda i šlaga, uz dodatak latica ruže i kompota od bresaka. Srednjeg je do punog tela, sa ultrafinim taninima sa dodirom svile. Završnica traje više minuta - napisao je Sakling, podarivši vinu kosmički visoku ocenu od čak 99 poena.

Broj skulptura i boca ograničen je na 110, a kuća LVMH i brend Dom Perignon opredelili su se da sav profit upute na račun humanitarne fondacije "Born This Way" koju vode Lejdi Gaga i njena majka.

- Uvek sam mislila da je Dom Perignon simbol stvaralačkog duha. Nema pravila, osim jednog: nikada ne prestani da težiš ka zvezdama - rekla je Lejdi Gaga povodom promocije ovog ekskluzivnog vina čija cena nije javno dostupna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.