NavMenu

Dvadeseti "Trofej Beograda" u sinhronom plivanju

Izvor: eKapija Utorak, 06.04.2021. 10:51
Komentari
Podeli
(Foto: Beoinfo)
Predstojećeg vikenda, 10. i 11. aprila, na bazenu SKC Obrenovac održaće se jubilarni 20. "Trofej Beograda" u sinhronom plivanju u organizaciji Saveza za sinhrono plivanje Beograda.

Na takmičenju će učestvovati 70 takmičarki kadetskog uzrasta iz tri zemlje. Srbiju će predstavljati takmičarke iz osam klubova – 11. april, 25. maj, Vračar, Delfin, Novi Beograd, Niš, Tašmajdan i Tent, dok će škole Tatiana Pokrovskaja i Akvatika i Kasatka prestavljati Rusiju. Treći učesnik je reprezentacija Austrije.

U disciplini solo nastupiće 18 takmičarki, u duetu će biti 11 nastupa, dok će u ekipnim disciplinama biti četiri tima i šest kombinacija.

"Izuzetno smo ponosni što smo uspeli da organizujemo takmičenje i obezbedimo učešće stranih ekipa s obzirom na otežane okolnosti usled aktuelne pandemije. Veoma je značajno učešće ruskih klubova, njihovih trenera i sudija. Oni su najbolji u našem sportu poslednjih 20 godina, kako sa motivacionog aspekta takmičara tako i za razmenu znanja i iskustava sa našim sportskim stručnjacima", izjavila je Ivana Švabić, predsednica SSPB-a.


Po planu, takmičenje počinje u subotu u 16.40 časova, a poslednja disciplina biće održana u nedelju u 17.20 sati. Takmičenje će se održati bez prisustva publike i u skladu sa epidemiološkim merama. Sekretarijat za sport i omladinu je doprineo u značajnoj meri realizaciji takmičenja obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje, prenosi Beoinfo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.