NavMenu

Sajam Vinitaly u Veroni odložen za sledeću godinu, a ove se biraju najbolji video i ambalaža

Izvor: Agroklub Subota, 03.04.2021. 14:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Lukas Gojda/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodna izložba vina i žestokih pića, 54. Vinitaly odlaže se za sledeću, 2022. godinu, a planiran datum održavanja je od 10. do 13. aprila u Veroni, saopštili su organizatori. Reč je o najvećoj izložbi vina u svetu koja doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako italijanskog, tako i međunarodnog.

- Stalna neizvesnost unutar nacionalnih i međunarodnih granica i produženje zatvaranja zbog virusa korona naterali su nas da izložbu ipak odložimo - rekao je Mauricio Deneze, predstavnik organizatora.

Nije sve otkazano

Ipak, ove godine 11. juna održaće se međunarodno takmičenje "Vinitaly Design" u kom se bira najbolji dizajn etikete. Od 19. do 20. juna sledi "WineSpectator" na kom se bira najbolji svetski video na temu vina. Letnja dešavanja zatvoriće Vinitaly međunarodna akademija koja je predviđena od 21. do 24. juna.

Za jesen se, od 16. do 18. oktobra 2021. priprema Vinitaly - posebno izdanje (Special edition) koje će se fokusirati na ponovno pokretanje sektora koji je stradao zbog pandemije. Za tada se planiraju B2B susreti, a ako se situacija s Covid-19 ne popravi, održaće se online.

Svake godine ovu prestižnu vinsku izložbu obiđe oko 130.000 posetilaca, a predstavlja se preko 4.000 izlagača iz 36 zemalja sveta. Osim vina, ovaj sajam, naravno, nudi i širok asortiman tipičnih alkoholnih pića različitih kultura kao što je peruanski Pisco, rum iz Dominikanske Republike, rusku votku, meksičku tekilu ili japanski sake.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.