NavMenu

Sto dvadeset izlagača iz Kolubarskog okruga na sajmu "SPREG 2010" u Valjevu

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.06.2010. 09:34
Komentari
Podeli

Sajam privrede Kolubarskog okruga-"SPREG 2010" otvoren je juče (16. jun 2010. godine) u prostoru Osnovne škole "Nada Purić". Do 18. juna predstaviće se 120 izlagača iz okruga, ali i Privredna komora Kragujevca, saopšteno je na sajtu Grada Valjeva.

Ovogodišnji SPREG je otvorila Svetlana Tomić, direktorka valjevska glavne filijale "Dunav osiguranja".

- Ova godina je godina u kojoj su efekti i posledice ekonomske krize, možda i najizraženiji. Ali, naravno, to nam ne daje za pravo da mirno sedimo i ćutimo i čekamo da kriza sama od sebe prođe. Moramo svi sve da učinimo na privlačenju investicija, stvaranju privrednog ambijenta. Ono što je važno istaći je da mi ove godine sigurno otpočinjemo sa stvaranjem industrijske zone, pa se nadam da će jedan od budućih sajmova biti organizovan upravo na tom prostoru. Želim svima što uspešniji nastup, kako izlagačima, tako i onima koji očekuju da ovde sklope neke poslove aranžmane - rekao je pomoćnik gradonačelnika Radivoje Milutinović.

Zoran Marković, predsednik Regionalne privredne komore Valjevo je rekao da je utisak da su izlagači na ovogodišnjem SPREG-u ipak uspeli da opstanu na tržištu, uprkos kriznoj godini.

Organizator SPREG-a je marketing agencija GATTI, suorganizator je Regionalna privredna komora Valjevo, a generalni prokovitelj Grad Valjevo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.