NavMenu

MSP Forum će u naredna dva dana pratiti više od 1.000 učesnika

Izvor: Promo Ponedeljak, 29.03.2021. 14:18
Komentari
Podeli
(Foto: InStore)
Sve je spremno za najznačajniji biznis forum malih i srednjih preduzeća, MSP Forum, koji se ove godine održava 30. i 31. marta u online formatu, u organizaciji poslovnog magazina InStore i pod medijskim pokroviteljstvom nedeljnika NIN.

Više od 1.000 učesnika će tokom dva dana pratiti konferenciju na svojim mobilnim uređajima i preko nekoliko platformi, dok će više od 50 govornika prezentovati direktno iz studija u hotelu Hyatt Regency Belgrade ili kroz LIVE video uključenje.

Okupljeni ućesnici će i tokom prvog i drugog dana konferencije moći da čuju o tome zašto je EU intergracija naše zemlje značajna za MSP sektor. Takođe, više će moći da saznaju i o dostupnim vidovima podrške za njihovu budućnost na putu ka EU. Kroz nekoliko iskustava biće im predstavljene ključne mere za ublažavanje negativnih posledica pandemije na poslovanje MSP sektora u nekoliko evropskih zemalja.

Na Forumu će biti diskutovano i o značaju malih i srednjih preduzeća kao motora bez koga nema ubrzanog oporavka domaće ekonomije, a osim toga naglasak će biti i na neophodnim inovacijama i značaju novih tehnologija i veštačke inteligencije za povećanje konkurentnosti MSP na domaćem i svetskom tržištu.

Renomirani stručnjaci govoriće, između ostalog, i o značaju online plaćanja i e-commerce za MSP u uslovima pandemije, novim paradigmama marketinga za mala i srednja preduzeća, kao i ulogama osiguranja i poslovnih banaka za uspešno poslovanje MSP-a i preživljavanje krize.

Svi zainteresovani događaju mogu da pristupe preko sledećih linkova na platformi YouTube:



Da podsetimo, MSP Forum Beograd je jedini i najznačajniji biznis događaj godine u Srbiji namenjen vlasnicima i menadžmentu malih i srednjih preduzeća (firme sa 10-250 zaposlenih) u realnom sektoru. Cilj ovog događaja je da ukaže na značaj malih i srednjih preduzeća kao motora bez koga nema ubrzanog oporavka domaće ekonomije i da se razmenom međusobnih iskustava olakša rešavanje problema u bitno izmenjenim uslovima poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.