NavMenu

Gde u kupovinu? - BIG otvoreni tržni centri rade i sigurniji su za građane!

Izvor: Promo Sreda, 24.03.2021. 11:15
Komentari
Podeli
(BIG FASHION Park) Odlukom Vlade Republike Srbije, otvorenim tržnim centrima širom Srbije omogućen je rad. Kupovina u ovim objektima - retail parkovima, sigurnija je i bezbednija nego u šoping centrima, pre svega zahvaljujući parkingu na otvorenom, velikim radnjama u kojima je lakše držati distancu, uz obavezno poštovanje svih preventivnih mera.

U okviru kompanije BIG, širom Srbije posluje šest otvorenih centara koji su dostupni građanima - BIG FASHION Park na Karaburmi, BIG Rakovica, BIG Novi Sad (otvoreni deo centra), BIG Zrenjanin, BIG Pančevo, kao i BIG FASHION Outlet Inđija.

- Građani i pored poštovanja svih preventivnih mera imaju potrebu za kupovinom ne samo hrane, lekova, suplemenata već i mnogih drugih artikala koji se nalaze u ponudi retail parkova. Zbog toga su otvoreni tržni centri odličan izbor jer predstavljaju bezbedniji način da obavite kupovinu, bez gužvi i boravka u zatvorenom prostoru – poručili su iz menadžmenta BIG-a i istakli kvalitetnu ponudu zakupaca u ovim centrima, kao i prostrane radnje na preko 500m2.

Osim navedenih prednosti otvorenih BIG centara u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu i Inđiji, u njima se primenjuju i najviše mere prevencije. Svakodnevno se dezinfikuju centri, postavljeni su brojni sanitizeri i dezobarijere, pojačana je kontrola higijene u toaletima, svi zaposleni striktno poštuju mere, a na raspolaganju je i BIG higijeničar koji vodi računa o svemu navedenom.
BIG Novi Sad (Foto: Big CEE)BIG Novi Sad
Osim bezbednosti, u BIG otvorenim centrima ne manjka ni odlična ponuda brendova, pa tako među njima građani mogu pronaći Decathlon, Jysk, Galeriju podova, PetCentar, Reserved, H&M i mnoge druge.

- Nosite maske, držite distancu i budite bezbedni u kupovini na otvorenom u BIG-u - savetuju predstavnici BIG centara koji su otvoreni svakog dana od 9 do 20 časova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.