NavMenu

Modna kuća LUNA širi svoju prodajnu mrežu - Nova koncept radnja u TC Galerija u Beogradu

Izvor: Promo Ponedeljak, 22.03.2021. 11:16
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Jovanović)
U nameri da iskustvo kupovine bude po svemu jedinstveno postavljajući više standarde iznova i iznova, modna kuća LUNA je svom lancu ekskluzivnih maloprodajnih objekata pridružila još jednu novu LUNA koncept radnju, na prestižnoj lokaciji u tržnom centru Galerija u Beogradu, šireći tako svoj lanac maloprodajnih objekata.

Prostrana radnja sa svojih 160m2 površine nalazi se na prvom nivou tržnog centra i omogućava potpuno komfornu kupovinu, a u trenutnim okolnostima obezbeđuje i više od neophodnog ličnog prostora važnog za prijatan i siguran boravak.

Stilizovan i moderno uređen enterijer, ljubazno i profesionalno osoblje obezbeđuju svakom posetiocu potpuno novo iskustvo kupovine. Osim bogatog asortimana modela aktuelne kolekcije za proleće i urbanih, opuštenijih modela LUNA CASUAL modne linije, sve dame, u koliko to žele, mogu da dobiju pomoć pri izboru adekvatnog outfita za određenu priliku i praktične savete kako da izgrade ili promene sopstveni stil garderobe.
(Foto: Aleksandar Jovanović)
Odmah nakon ovog značajnog iskoraka u razvoju modne kuće LUNA, već u aprilu planirano je otvaranje još jedne ovakve koncept radnje i to u TC Delta Planet u Nišu.

U prethodnom periodu uloženo je dosta u razvoj i unapređenje online poslovanja ove modne kuće pa se tako danas, gotovo svakodnevno, originalna i kvalitetna garderoba iz Srbije šalje sirom sveta.

Na sajtu www.fashion-luna.com se može pogledati celokupan asortiman i jednostavno, u roku od samo nekoliko dana uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije, obezbediti atraktivan odevni predmet visokog kvaliteta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

24.04.2024.  |  Vesti

Znate li ko je "otrovan" član vašeg tima?

24.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.