NavMenu

Raspisan tender za izgradnju postrojenja za pripremu pijaće vode i rezervoara u Vrbasu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.03.2021. 15:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Marco Saracco/shutterstock.com)Ilustracija
JKP Komunalac Vrbas raspisao je tender za izgradnju i opremanje postrojenja za pripremu pijaće vode, i rezervoara i pumpnih stanica na teritoriji opštine.

Javna nabavka, koju finansira Nemačka razvojna banka KfW, obuhvata izgradnju i instalaciju dva filterska postrojenja za preradu vode, po 50 l/s, na lokaciji Vodozahvat, izgradnju rezervoara kapaciteta 1.000 m3 i rekonstrukciju pumpne stanice, kao i izgradnju pumpne stanice i rezervoara od 600 m3, odnosno 300 m3 u Kucuri i Savinom Selu.

Radovi su deo otvorenog programa nemačke finansijske saradnje sa Republikom Srbijom sa ciljem održivog vodosnabdevanja, koji pored Vrbasa obuhvata proširenje i rehabilitaciju vodovodnih sistema i u Kikindi, Knjaževcu i Paraćinu.

Ponude se primaju do 4. maja, a ostale detalje tendera možete pogledati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.