Izvor: eKapija | Petak, 25.11.2005.| 12:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rekosntruiše se hotel Niš u Nišu, za nekoliko meseci će punim sjajem zasijati HOTEL AMBASADOR GRAND sa četiri zvezdice

Upravo je započela generalna rekonstrukcija, adaptacija i povećanje smeštajnih kapaciteta hotela NIŠ u Nišu, na ukupnoj povrsini od 6.520 m2, koja obuhvata rekonstrukciju fasade, izgradnju parkinga, ugradnju novih liftova, adaptiranje postojećih i izgradnju novih soba, restorana, glavnog hola i recepcije. Radovi na rekonstrukciji će trajati nekoliko meseci, do leta 2006. godine kada se planira otvaranje hotela pod novim imenom HOTEL AMBASADOR GRAND, koji će sa ostalim hotelima Srbija Turista činiti grupu AMBASADOR HOTELA .

HOTEL AMBASADOR GRAND, Voždova 12 biće poslovni hotel sa četiri zvezdice u centru grada, sa prijatnom atmosferom i elegantno dizajniranim enterijerom, sa modernom fasadom u staklu, uklopljen u ambijentalnu celinu, nudiće svojim gostima pun konfor i osećaj ugodnosti.

Smeštaj : 3 junior i 5 lukuznih apartmana, kao i 96 prostranih, moderno opremljenih soba sa TV, direktnom telefonskom linijom, internet vezom, sefom i centralnim sistemom klimatizacije.

Sadržaji hotela će biti i : a la Carte restoran kapaciteta 200 mesta, Piano bar na galeriji, Višenamenska dvorana u prizemlju, za prezentacije, bankete i poslovne skupove, kao i 3 manje konferencijske sale na galeriji, sa mogućnošću povezivanja u jednu celinu, Biznis centar, Fitness centar, hidromasaža, sauna, solarium, frizer, Parking prostor sa 20 mesta

U Hotelu su predvidjene sve pogodnosti za goste sa hendikepom.

Hotel će biti kompletno klimatizovan, i opremljen najsavremenijim sigurnosnim telekomunikacionim sistemima. U objekat se ugradjuju novi liftovi, koji će, kao i ostali sistemi instalacija biti predvidjeni za automatski rad.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.