Izvor: Danas | Petak, 25.11.2005.| 11:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Marketinška kuća Marten Board Int. potpisala ugovor sa američkom kompanijom Haris Interaktiv

Povodom potpisivanja ugovora sa američkom kompanijom Harris Interactive, svetskim liderom u tržišnim istraživanjima i konsaltingu, Marten Bord Int. organizovao je svečanu proslavu u beogradskom hotelu Hajat. Po slovu ugovoru, Marten Bord ima mogućnost da, između ostalog, sprovodi multimedijalna testiranja marketinških kampanji na računarima putem CAPI tehnike i istraživanja putem interneta.

Zvanice na proslavi petog rođendana u Hajatu prvi je pozdravio novi izvršni direktor Dragan Radulović, a gosti su bili poslovni partneri Pol Dikinson iz britanske kompanije BMRB i Dean Kemp iz američkog Haris Interaktiva.

Marten Bord ima mrežu sa više od 800 anketara i 20 regionalnih supervizora, logistički centar sa 15 CAPI računara (tablet PC koji omogućava tesiranje ispitanika na računaru-ispitivanje multimedijalnih sadržaja), i 30 CATI stanica (moderan cal centar koji omogućava sprovođenje telefonskog anketiranja na velikom uzorku i u kratkom roku), jer smatramo da savremena oprema i softver predstavljaju preduslov za brzo sprovođenje projekata uz niske troškove.

Marten Bord Int. je osnovan 2000. godine u Beogradu kao istraživačka agencija specijalizovana za tržišna, medijska i socio-politička istraživanja. Sa prosečnom godišnjom stopom rasta od 20 odsto, MBI je jedna od vodećih istraživačkih kompanija u Srbiji. Marten Bord Int. posluje na sedam lokacija u četiri zemlje u regionu Balkana. Kancelarije su u Beogradu, Podgorici, Prištini, Banjaluci, Sarajevu i Skoplju.
Marten Bord Int. je član eminentnih internacionalnih i domaćih strukovnih udruženja: Esomar, Udruženje istraživača UTI, Grupacija Marketinških Agencija, Amcham, Privredna komora Srbije, Privredna komora Beograda itd.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.