NavMenu

Kompanija BS Projekt 2009 lider u projektovanju i izvođenju instalacija u oblasti slabe i jake struje

Izvor: Promo Utorak, 09.03.2021. 10:47
Komentari
Podeli
(Foto: Slobodan Teodosić)
Kompanija BS Projekt 2009 doo osnovana je 2009. godine na temelju dugogodišnjeg rada i iskustva vlasnika firme iz oblasti elektrotehnike. Klijentima nude usluge kao što su projektovanje, izvođenje i kontrolisanje instalacija u oblasti slabe i jake struje, kao i rentiranje platformi za rad na visini, do 20m.

Dosadašnje rezultate i uspeh, firma BS Projekt 2009 izgradila je na osnovu znanja, sposobnosti, kreativnosti, entuzijazma i istrajnog rada zaposlenih.

- Pratimo nove trendove i svakodnevno ulažemo u sredstva za rad, kako bismo svojim radnicima obezbedili što kvalitetnije uslove rada, a krajnjim korisnicima pružili najbolju uslugu - kažu iz kompanije.

Dodaju da je njihova misija da krajnjim korisnicima i tržištu ponude kvalitet u dogovorenim rokovima.

- Rad sa domaćom i inostranom opremom koja će obezbediti visok stepen bezbednosti, zaštite i sigurnosti krajnjim korisnicima u svojim područijima rada. Misijom želimo da doprinesemo opštem razvoju društva i kvalitetu rada svakog pojedinca - ističu.


Gradnja kovid bolnice u Batajnici

Nedavno je BS Projekt 2009 bio angažovan i na projektu gradnje kovid bolnice u Batajnici. Navode da je zbog vanredne situacije izazvane pandemijom Covid 19, kako kod nas tako i u svetu, rok za izvođenje je bio kratak u otežanim uslovima rada, a zahtevi obimni.

- Bolnički kompleks se prostire na 22.000 m2. Uslovi su zahtevali puno angažovanje svih kadrovskih struktura, od inženjera, majstora koji su izvodili radove, do pomoćnika. Veliki značaj da radovi budu izvedeni u rokovima, imali su i naši poslovni partneri iz Zarije, Slovenija, koji su na vreme isporučili svu opremu koja je bila neophodna za izvođenje radova. I ako je tempo rada bio ubrzan, bitno nam je bilo da naši radnici ostanu zdravi. Tako da smo veliku pažnju obratili na preventivne mere, protiv Covida 19, kao i na bezbednost radnika - navode iz kompanije.

U godini iza nas, pored projekta na Covid bolnici u Batajnici, izdvajaju i radove na javnoj rasveti u Ulici Mirka Obradovića u Valjevu, radove na rekonstrukciji i zameni postojeće opreme, isporuci i ugradnji nove opreme za automatsku detekciju i dojavu požara u Sportskom centru Vojne akademije. Takođe, bili su angažovani i na rekonstrukciji gromobranskih i energetskih instalacija u skladištu firme Kemeko u Kragujevcu i izveli radove na osvetljavanju sportsko-rekreativnog centra Kolubara u Lazarevcu.

- Planovi kompanije za naredni period su proširenje obima akreditacije, kao i usavršavanje kadra za što kvalitetnije obavljanje radova u oblastima poslovanja - zaključuju iz kompanije BS Projekt 2009.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.