NavMenu

VMC gradi novi luksuzni apartmanski kompleks na Zlatiboru (FOTO)

Izvor: eKapija+ Sreda, 03.03.2021. 13:00
Komentari
Podeli
(Foto: Projektantska kuća Extent)
U centru Zlatibora, na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa, kompanija VMC je započela izgradnju modernog planinskog objekta sa 24 moderne apartmanske jedinice sa brojnim dodatnim sadržajem u vidu smart kontrole apartmana, fitness zone, wellness i spa centra, dečijim igraonicama, otvorenim i zatvorenim garažama i punjačima za električne automobile.

Vlasnici kompanije koja je investitor na projektu su porodice Vučković i Milivojević, na čelu sa MSc Markom Vučkovićem, dipl. inž. građ. koji iza sebe ima izvedene projekte izuzetno izazovnih objekata u Kragujevcu i uspešnim fudbalerom Lukom Milivojevićem, koji trenutno nastupa u Engleskoj Premijer ligi.

Koncept VMC apartmana je osmišljen tako da ispunjava standardizaciju najmodernijih hotela planinskog tipa i savršeno se uklapa u ambijent Zlatibora. Predviđena je izgradnja približno 3.000 metara kvadratnih, sa 24 luksuzne apartmanske jedinice.

Korisnici imaju i mogućnost upotrebe SMART sistema, koje podrazumeva elektronsko kontrolisanje grejanja, količine tople vode, roletni, kao i upotrebu SMART ključa. Opremljenost apartmana predviđena je na veoma visokom nivou, što znatno uvećava njihov stepen kvaliteta i prenosi intezivan doživljaj planine kroz sam enterijer.

Najnapredniji tehnološki sistemi će biti primenjeni u samom načinu gradnje, što dodatno olakšava održavanje i povećava stepen ekonomičnosti čitave zgrade.

Projekat je u potpunosti pokriven projektnim finansiranjem Eurobank A.D Srbija i VMC apartment Zlatibor, a takođe je omogućena opcija kupovine apartmana na kredit.

Pored niza pogodnosti VMC kupcima pruža i mogućnost rentiranja kupljenih apartmana, posredstvom eminentnih agencija, sa mogućstvom prilagođavanja ponude željama kupaca i to:

U vidu fiksne mesečne rente, određenog procentualnog udela od ukupnog mesečnog profita dobijenog rentiranjem, u slučaju da se kupac odluči za samostalno rentiranje apartmana, nudimo mogućnost saradnje sa profesionalnim agencijama za održavanje apartmana.

VMC apartmani nude svojim korisnicima parking mesta u podzemnoj garaži, parking mesta na otvorenom i pokrivena parking mesta, a dodatna pogodnost su i punjači za električne automobile unutar garaže.

U zoni garaže, predviđena je i zona za odlaganje ski opreme, bicikala i električnih trotineta, a vlasnicima apartmana i gostima su takođe dostupni i punjači za električne trotinete.

Više o projektu možete saznati na www.vmc.co.rs.

Fotogalerija
VMC apartmani na Zlatiboru
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.