NavMenu

Keri, Samanta, Miranda i Šarlot stigle u Beograd

Izvor: eKapija Sreda, 02.06.2010. 15:18
Komentari
Podeli

Crveni tepih, glamurozne toalete i mnooogo devojaka na jednom mestu, deo su atmosfere koja je dočekala sve posetioce beogradske premijere filma "Seks i grad 2".

Srećnici koji su uspeli da na vreme dođu do karata sinoć su (1. jun 2010. godine) u dvorani Sava centra uživali u novim dogodovštinama, sada već kultnih, Keri, Samante, Šarlot i Mirande. Čuvene Njujorčanke su u Beograd stigle samo nekoliko dana posle svetske premijere.

Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis, Sintija Nikson koje su se proslavile igrajući četiri najbolje prijateljice u HBO-ovoj popularnoj seriji "Seks i grad", ponovo su na okupu. Dobro poznatoj glumačkoj ekipi se u nastavku filma pridružuju i Majli Sajrus, Lajza Mineli i Penelope Kruz.

Prvi film "Seks i grad" premijerno je prikazan u maju 2008. godine i ostvario je zaradu od 415 mil USD širom sveta, a u Srbiji je bio nagledaniji inostrani film te godine.

Radnja filma, sve do svetske premijere u Njujorku, strogo je čuvana u tajnosti. Zabava, prijateljstvo i moda i dalje ostaju lajt motivi ovog filma. Život je sve ono što su dame ikada želele, ali to ne bi bio "Seks i grad" da život ne krije još neka iznenađenja. Ovog puta u vidu glamurozne, suncem okupane avanture koja odnosi devojke iz Njujorka na jedno od najluksuznijih, najegzotičnijih i najživljih mesta na zemlji - Abu Dabi.

To je bekstvo koje dolazi baš u pravom trenutku za četiri prijateljice, koje će se naći u tradicionalnim ulogama u braku, majčinstvu..., ali i borbi protiv istih.

Posle prvog dela čiji je kraj bio veoma romantičan, režiser filma Majkl Patrik King, želeo je da prikaže šta stvarno znači "živeli su srećno do kraja života".

Keri je sada Keri Bredšo-Preston i teško joj je da bude tradicionalna supruga i gospođa kad je čitav život bila gospođica. Šarlot ima dvoje dece i puno posla oko njih, ali pošto je njen san bio da bude majka i da ima porodicu, sada joj je teško da se ikome požali, a muči je i osećaj da nije dobra majka. Samanta je oduvek sve u životu držala pod kontrolom, a sada to čini sa svojim telom. Upoznata je sa tretmanima za očuvanje mladosti i sve će to biti super dok ne doputuju na Bliski istok, gde će joj oduzeti sve hormone i pilule. Tada će shvatiti da je navučena na mladost. Miranda će se naći u situaciji da bira između ponosa i posla.


Sara Džesika Parker, u liku Keri, upala je u bračnu kolotečinu, za koju lek traži na putovanju sa drugaricama. Ispostaviće se da odabir Abu Dabija kao destinacije i nije tako sjajan. Delom zato što ona tamo sreće Ejdana i, naravno, zakomplikuje sebi život, a delom i što je kritika film dočekala na nož proglašavajući ga uvredljivim za muslimane.

"Nema sumnje da će zajedljivi opis islamskog sveta izazvati kontroverze. Priča o četiri prijateljice u raju za milijardere u vreme ekonomske krize isprva deluje odbojno, ali ipak ima nešto sveže u toj drskoj političkoj nekorektnosti", komentar je svetskih medija.

Na glamuroznoj svetskoj premijeri, Kim Katral požalila se kako je fanovi isključivo pitaju o seksu jer veruju da je i u privatnom životu kao Samanta.

- Da li smo nosili štikle u Sahari? Jesmo! Da li je to besmisleno? Jeste! Da li sam oberučke dočekala takvu ponudu? Jesam! Kada ću ponovo moći da radim ovako nešto? Pričaću deci o ovom filmu!- prokomentarisala je iskustvo sa snimanja filma Sara Džesika Parker.

Film od koga se očekuje da zagreje leto i napuni bioskopske dvorane, na redovnom repertoaru je već od sutra.

HP dodelio Mariji računar s leptirićima

Na sinoćnoj premijeri filma kompanija "Hewlett-Packard" dodelila je računar "HP Mini 210 Vivienne Tam Edition" Mariji Orlić, pobednici foto konkursa "ProLEPTIRi se u stilu filma Seks i grad". Računar je Mariji uručila Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme, koja je zajedno sa Verom Nikolić, urednicom kulture i sajta magazina Story i Nenadom Radujevićem, direktorom modnog studija "Click", činila žiri.

Konkurs je organizovan u saradnji sa veb sajtom Story.rs na kome su sve zainteresovane devojke mogle da šalju fotografije sa svojim odevnim kombinacijama inspirisanim serijom "Seks i grad". Marija je imala najzanimljiviji stajling, koji je sadržao i obavezni modni detalj u obliku leptira. "HP Mini 210" je prepoznatljiv upravo po leptirima koji ukrašavaju poklopac računara, a kao inspiracija za ovaj dizajn poslužila je poznata kineska bajka "Butterfly lovers“.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.