NavMenu

U Gornjem Milanovcu gradiće se zatvoreni bazen - U planu i kafe, sauna, masaža, stonoteniska sala...

Izvor: eKapija Utorak, 23.02.2021. 16:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Greg Rivers)Ilustracija
Gornji Milanovac dobiće zatvoreni bazen sa parternim uređenjem. Naime, Opštinska uprava Gornji Milanovac, Odeljenje za urbanizam, komunalno – stambene i imovinsko pravne poslove, za ovo je izdala lokacijske uslove.

Bazen će se graditi na kp broj 40308/2 KO Gornji Milanovac, u okviru kompleksa bazena u ovom mestu. Ova parcela se nalazi na Potesu Ždreban i površine je 6.485 m2.

Postojeće stanje nadzemno je 412 m2, a novoprojektovano stanje - objekat zatvorenog bazena površine je 1.273,53 m2. Nadstrešnica letnje bašte površine je 229,66 m2, a ukupno sa postojećom filter stanicom 1.603,19 m2.

Ukupna bruto izgrađena površina je u postojećem stanju 1.604 m2. Novoprojektovano stanje - objekat zatvorenog bazena površine je 2.140,6 2m2, nadstrešnica letnje bašte površine 229,66 m2, ukupno sa postojećim otvorenim velikim i malim bazenom i filter stanicom 3.662,28 m2.

Objekat je planiran kao prizemni, sa podrumom.

Visina zatvorenog bazena je 8,64 m, a nadstrešnice letnje bašte 5,05 m.

Objekat je projektovan kao objekat moderne arhitekture koji se sastoji od centralnog, najvišeg dela i nižih bočnih delova "krila objekta", navedeno je u lokacijskim uslovima. Nadstrešnica letnje bašte natkriva samu baštu i šank na otvorenom. Objekat je kružnog oblika, prečnika 17,20m, sa drvenom konstrukcijom.

U skladu sa Planom detaljne regulacije Sportsko rekreativni centar u Gornjem Milanovcu – izmena i dopuna, parkiranje je planirano na javnom parkingu van kompleksa, između reke Despotovice i severozapadne granice kompleksa bazena.

U planu su i prateći sadržaji - svlačionice, kafe, sauna, masaža, toaleti, stonoteniska sala.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.