NavMenu

Rad od kuće? Može, kad živite u ovakvom kondominijumu

Izvor: Promo Utorak, 23.02.2021. 13:00
Komentari
Podeli
(Foto: Voždove kapije)
Kada su nas pre skoro godinu dana zatekle vesti da ostajemo zatvoreni u stanovima i kućama, svi smo se pitali kako će izgledati naši dani. Do tada, rad od kuće bio je misaona imenica i nešto što se praktikuje samo ukoliko je prekopotrebno a svi oni koji imaju decu nisu ni slutili da je moguće raditi od kuće u miru. Međutim, iako je donela velike promene, prethodna godina nas je sve naučila da veoma brzo možemo da se prilagodimo i naviknemo na novonastale okolnosti i da radna atmosfera u toplom i udobnom domu ipak nije tako loša i može imati mnoge prednosti.

Tako na primer, svi oni koji žive u kondominijumu znaju da ovakav koncept stanovanja pruža vrhunski komfor, privatnost i mir i njima rad od kuće ne predstavlja nikakav problem. Važno da stan ima dovoljno velikih staklenih površina koje pružaju obilje dnevne svetlosti, da bude dovoljno prostora za svakog člana porodice i da svako ima svoj kutak.

Prvi i jedini kondominijum na Voždovcu, Voždove kapije, svojim stanarima pruža idealne uslove ne samo za stanovanje već i za rad od kuće. Osim dodatnih sadržaja koji su prilagođeni za sve starosne grupe, uključujući bezbedno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, tu je i prvi privatni teren za padel u Srbiji. Sve ovo omogućava jedan ispunjen dan, uživanje pre i posle radnog vremena, zabavu za mališane i mir za njihove roditelje.

Kompanija Shikun & Binui Group je kao investitor omogućila stanarima ovog kondominijuma idealan životni prostor, a svi koji žele da uživaju u balansu između mira i privatnosti, sa jedne, i bogatih zajedničkih sadržaja za zabavu i opuštanje, sa druge strane, mogu se obratiti CBS International, ekskluzivnom zastupniku za prodaju stanova i vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.