NavMenu

"Jugo-impex" učestvuje na Sajmu ekologije i energetske efikasnosti u Nišu

Izvor: eKapija Petak, 28.05.2010. 11:16
Komentari
Podeli

"Jugo-Impex", najveći distributer opreme za grejanje i klimatizaciju na području jugoistočne Srbije, učestvovaće na Sajmu ekologije i energetske efikasnosti u Nišu od 31. 5 do 2. 6. 2010.

Firma "Jugo-Impex", koja već godinama prati svetske trendove i tokove na polju energetske efikasnosti, vezala se za svetski prepoznatljive lidere u toj oblasti kakvi su "Viessmann", "Beretta", "Daikin", "SHARP" i sl.

Kako kažu u toj firmi, analizom plasmana ove grupe proizvoda u proteklih par godina, zaključili su da niški region, i pored složenih ekonomskih uslova ima potencijala za prihvatanje energetski efikasnih proizvoda iako je njihova cena relativno visoka.

Tekući proces gasifikacije ide u korak sa ovom akcijom, navode.

Poslovanje firme "Jugo-Impex" usmereno je na solarne sisteme, toplotne pumpe, pirolitičke kotlove, kotlove na pelet, kao i na segment infracrvenih grejnih tela i finih prečišćivača vazduha u prostorijama sa i bez klimatizacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.