NavMenu

Nemačka Ritter sport čokolada uskoro dostupna u prodavnicama i lancima prehrane

Izvor: eKapija Petak, 12.02.2021. 13:27
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Predstavništvo Rox-Bg je protekle godine veoma uspešno poslovalo i razvijalo brendove bombona Trolli, Calfany i Pullmoll. Ove godine, kompanija je dobila i ekskluzivnu distribuciju čuvene nemačke čokolade - Ritter Sport.

Aleksandar Radojičić, direktor predstavništva Rox-Bg, kaže da Ritter Sport spada u kategoriju premijum brendova, sa tradicijom proizvodnje od 109 godina.

- Proizvođač čokolade Ritter Sport, jedan je od retkih proizvođača koji u vlasništvu ima plantaže na kojima se, po najvišim standardima, gaji kakao. Zanimljivi ukusi, visokokvalitetni sastojci i kvadratni oblik čokolade prepoznatljiva su obeležja ovog brenda – kaže Radojičić.

Radojičić ističe da su Ritter Sport čokolade potpuno istog kvaliteta za sva tržišta. Dodaje da proizvođači vode računa da proizvode prilagode svim grupama potrošača, i zato postoje "lactose free", "gluten" i "vegan" grupe proizvoda.

Čokolada će, kako kaže, biti dostupna u prehrambenim kanalima prodaje i vodećim maloprodajnim lancima.

Kada je u pitanju investiranje u marketing, Radojičić ističe da je brend strategija veoma bitna te da Rox-Bg, u razvoju brenda, sarađuje direktno sa proizvođačima.

- Aktivno pratimo značajne trendove i veoma brzo se prilagođavamo novim zahtevima tržišta, pa zato rado sarađujemo sa influenserima i koristimo nove marketniške alate. Mislim da jedino kompanije koje na vreme shvate nove tržišne zahteve, mogu očekivati napredak – kaže Radojičić.

M. Banović

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.