NavMenu

Desk&More širi svoje fleksibilne i pametne kancelarije u centru Beograda

Izvor: Promo Četvrtak, 11.02.2021. 08:41
Komentari
Podeli
Desk&More Kondina (Foto: Desk&More)Desk&More Kondina
Na nedavno održanoj dodeli priznanja "Top50 najboljih online stvari" u 2020. godini, Desk&More fleksibilne i pametne kancelarije nagrađene su za jedan od pet najkvalitetnijih i najzapaženijih sajtova poslovnih servisa u Srbiji. Tom prilikom predstavljen je koncept njihovih radnih prostora, kao i nova lokacija u ponudi Desk&More Kondina, otvorena krajem prošle godine u okviru sjajno rekonstruisanog biznis centra M44 na uglu Makedonske i Kondine. Ovo je sad već treća lokacija koju je kompanija razvila u centralnoj beogradskoj zoni na koju je fokusirana, a najavljeno je da će u decembru svoja vrata otvoriti još jedan, četvrti prostor u najstrožem centru.

Desk&More Kondina nastavlja sa konceptom fleksibilnih i pametnih kancelarija koji je donela na srpsko tržište prateći globalne trendove u evoluciji coworking-a. Zakup stola, odnosno radnog mesta, u Desk&More prostorima evoluirao je u zakup privatnih kancelarija i čitavih zona za kompanije gde je zakupac jedini korisnik. Dok su privatne kancelarije namenjene timovima do 10 članova, namenske kompanijske zone su idealno rešenje za brzorastuće kompanije kao i kompanije kojima je važna fleksibilnost.
Desk&More Kondina (Foto: Desk&More)Desk&More Kondina
Ta fleksibilnost se ogleda u dužini trajanja ugovora od svega mesec dana pa na duže, veličini i organizaciji radnog prostora prema specifičnim zahtevima u skladu sa brojem ljudi i stilom rada, kao i mogućnosti povećanja ili smanjenja prostornog kapaciteta na mesečnom nivou prema poslovnim potrebama. To u praksi znači da kompanije i projektni timovi unutar Desk&More kancelarija mogu kombinovati pakete i bez ikakvih penala menjati broj radnih mesta prateći dinamiku svog biznisa i projektnih aktivnosti.

Na taj način pametno upravljaju troškovima – ne samo da plaćaju isključivo prostor koji im je u određenom periodu neophodan, već su i svi prateći troškovi uključeni u cenu zakupa. Dakle, uz samo jedan trošak, kompanije više ni o čemu ne moraju da brinu. U mesečnu zakupninu uključene su usluge recepcije i obezbeđenja, prijema i slanja pošte, kao i čišćenja i održavanja prostorija. Još neke od prednosti su organizovana IT podrška pri preseljenju, napredna IT infrastruktura, pristup prostorijama 24/7 i mogućnost korišćenja sala za sastanke. Ukratko "sve što je potrebno vašem biznisu i više od toga" kako glasi slogan ovih savremenih radnih prostora atraktivnog dizajna.
Desk&More Kod Vuka (Foto: Desk&More)Desk&More Kod Vuka
Desk&More nam je potvrdio da je njihov koncept fleksibilnih i pametnih kancelarija odlično primljen na tržištu i da je posebno velika potražnja za kompanijskim zonama. Preko 40 kompanija je do sada prepoznalo benefit kombinovanja svojih privatnih prostora sa zajedničkim zonama za odmor i druženje. Rezultat je dinamičan i inspirativni radni prostor u kome mogu ostvare svoj pun potencijal i motivišu zaposlene.
Desk&More The Zoo (Foto: Desk&More)Desk&More The Zoo
Pored poslednje otvorene Kondine, Desk&More je prisutan na još dve lokacije u centru Beograda. Desk&More Kod Vuka je prvi otvorio svoja vrata u Bulevaru kralja Aleksandra 79, dok se Desk&More The Zoo, nalazi u okviru Kalemegdan biznis centra na Dorćolu, jedne od najprestižnijih poslovnih zgrada u Srbiji.

Više informacija možete naći na sajtu deskandmore.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.