NavMenu

Javna rasprava o Nacrtu zakona o e-fakturama do 25. februara

Izvor: Tanjug Utorak, 09.02.2021. 17:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Helloquence)Ilustracija
Ministarstvo finansija pozvalo je sve zainteresovane da dostave svoje primedbe, predloge i sugestije u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju, a koja će trajati do 25. februara.

Na sajtu Ministarstva nalazi se "obrazac za komentare" koji se šalje na adresu Kneza Miloša 20, Beograd, sa napomenom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju" ili elektronskim putem na e-mejl adresu: elektronsko.fakturisanje@mfin.gov.rs.

Nacrt zakona o elektronskom fakturisanju sačinjen je u okviru radne grupe, u čijem radu su pored predstavnika Ministarstva finansija - Poreske uprave i Uprave za trezor, učestvovali i predstavnici Ministarstva privrede, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije, kao i eksterni stručni konsultanti.

Prezentacija i rasprava o Nacrtu zakona predstaviće se shodno merama Vlade, a u cilju sprečavanja širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19 i zaštite zdravlja građana, elektronskim putem (u formi video konferencije ili na drugi način).

Iz Ministarstva navode da će javnost biti blagovremeno obaveštena na internet stranici Ministarstva finansija o tačnom vremenu i načinu sprovođenja planiranih aktivnosti u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.