NavMenu

Javna rasprava o Nacrtu zakona o e-fakturama do 25. februara

Izvor: Tanjug Utorak, 09.02.2021. 17:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Helloquence)Ilustracija
Ministarstvo finansija pozvalo je sve zainteresovane da dostave svoje primedbe, predloge i sugestije u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju, a koja će trajati do 25. februara.

Na sajtu Ministarstva nalazi se "obrazac za komentare" koji se šalje na adresu Kneza Miloša 20, Beograd, sa napomenom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju" ili elektronskim putem na e-mejl adresu: elektronsko.fakturisanje@mfin.gov.rs.

Nacrt zakona o elektronskom fakturisanju sačinjen je u okviru radne grupe, u čijem radu su pored predstavnika Ministarstva finansija - Poreske uprave i Uprave za trezor, učestvovali i predstavnici Ministarstva privrede, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije, kao i eksterni stručni konsultanti.

Prezentacija i rasprava o Nacrtu zakona predstaviće se shodno merama Vlade, a u cilju sprečavanja širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19 i zaštite zdravlja građana, elektronskim putem (u formi video konferencije ili na drugi način).

Iz Ministarstva navode da će javnost biti blagovremeno obaveštena na internet stranici Ministarstva finansija o tačnom vremenu i načinu sprovođenja planiranih aktivnosti u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskom fakturisanju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.