NavMenu

Novo rukovodstvo Komercijalne banke stupilo na dužnost

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.02.2021. 16:23
Komentari
Podeli
(Foto: Komercijalna Banka AD Beograd)
Nakon dobijene saglasnosti NBS i razrešenja dosadašnjeg Izvršnog odbora zvanično su stupili na dužnost i preuzeli upravljanje Komercijalnom bankom Vlastimir Vuković, kao predsednik IO i Dejan Janjatović, kao zamenik predsednika IO. Treći član IO ostaje Dragiša Stanojević, koji je zadužen za informacione tehnologije i bankarske operacije, saopšteno je iz ove banke.

- Za mene je velika čast, priznanje i privilegija da vodim jednu od najvećih banaka u Srbiji, ali i obaveza i izazov. Siguran sam da će Komercijalna banka, sada u okviru NLB Grupe, postati lider srpskog bankarskog sektora. Ubeđen sam da će sinergijom dva snažna i ugledna brenda, kao što su NLB i Komercijalna banka, klijenti dobiti novi kvalitet koji je uz stabilnost i efikasnost, uslov za lidersku poziciju regionu - izjavio je Vlastimir Vuković.

Komercijalna banka je od kraja decembra prošle godine u vlasništvu slovenačke NLB grupe, a novi izvršni odbor imenovan je početkom januara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.