NavMenu

Kompanija Japan Tobacco International od sada u Navigatoru 2 - Novi poslovni prostor vredan 3 mil EUR

Izvor: Promo Sreda, 27.01.2021. 13:45
Komentari
Podeli
Viktor Veklič, generalni direktor JTI i glumica Anđelka Prpić na otvaranju nove kancelarije (Foto: Japan Tobacco International/Promo)Viktor Veklič, generalni direktor JTI i glumica Anđelka Prpić na otvaranju nove kancelarije
Kompanija Japan Tobacco International (JTI) uložiće ukupno 3 mil EUR u preseljenje u jedan od najsavremenijih poslovnih prostora na Novom Beogradu - Navigator Business Centar 2, saopšteno je ove kompanije. Preseljenje u nove, moderne kancelarije sa tehničkim, ergonomskim i građevinskim rešenjima najvišeg kvaliteta i svetskih standarda, deo je dugoročne strategije ulaganja u zaposlene.

Najbolji pokazatelj odnosa kompanije prema zaposlenima je upravo činjenica da je JTI, šestu godinu zaredom, dobitnik priznanja Top Employer. Ovu nagradu dodeljuje prestižni holandski institut Top Employers, sa ciljem da istakne vodeće poslodavce u svetu - kompanije koje na prvo mesto stavljaju interese svojih zaposlenih i pružaju im najbolje moguće uslove za rad.

- U normalnim okolnostima, naš tim provodi značajan deo dana u kancelariji, i zbog toga je veoma važno da obezbedimo najbolje uslove za rad, prilagođene našim potrebama. Nadam se da će ovaj novi, moderan i fleksibilan poslovni prostor učiniti naš zajednički rad i svakodnevne zadatke lakšim i prijatnijim - rekao je Viktor Veklič, generalni direktor JTI Adriatica.

Moderni i udobni zajednički prostori, opremljeni najnovijim tehnološkim rešenjima, pružiće idealne uslove za razmenu ideja, timski rad i opuštajuće pauze sa kolegama. Sa druge strane, kada je zaposlenima potrebno da se fokusiraju ili obave telefonski razgovor, postoje posebne radne stanice, pojedinačne telefonske govornice ili male konferencijske sale. Sve ovo obezbeđuje pažljivo osmišljen balans između individualnog i zajedničkog prostora.

Tokom pandemije, prioritet kompanije JTI je bezbednost, te svi zaposleni čiji opis posla to dozvoljava rade od kuće, dok su proizvodnja, rad na terenu i rad iz kancelarija organizovani u skladu sa merama i preporukama nadležnih organa, uz redovno praćenje zdravstvenih pokazatelja zaposlenih.

Kompanija neprestano teži poboljšanju uslova za rad i ulaganju u profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenih nudeći im konkurentne zarade, bonuse, dodatnu edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje i druge benefite.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.