Izvor: Promo | Sreda, 27.01.2021.| 08:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Postanite sertifikovani menadžer projekata - Prvi IPMA registrovani trening program u Srbiji na BusinessAcademy

(Foto: LINKgroup)
Imate talenta za rukovođenje timom i želeli biste da se oprobate u tome da jedan poslovni projekat vodite od početka do kraja? Menadžer projekata je zanimanje koje je u ekspanziji i sve je veća potražnja na tržištu rada za osobama koje poseduju znanja i veštine za vođenje poslovnih projekata od početka do kraja.

Sada konačno imate priliku da u Srbiji učite po standardima i kriterijumima IPMA, globalne asocijacije iz projektnog menadžmenta, i da na kraju školovanja steknete prestižni, međunarodni IPMA sertifikat, koji će vas značajno izdvojiti od konkurencije kada budete tražili posao ili želeli da ga promenite.

Menadžment projekata, program jednogodišnjeg usavršavanja iz oblasti projektnog menadžmenta na BusinessAcademy, stekao je status "IPMA Registered Training Program", čime je postao prvi trening program u Srbiji zvanično registrovan od IPMA.

Status "IPMA REG" potvrđuje da su proces nastave i nastavni plan i program koji se realizuje na ovom odseku usklađeni sa zahtevima, kriterijumima i standardima organizacije International Project Management Association - IPMA.
(Foto: LINKgroup)
Program BusinessAcademy ovlašćen je od strane Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a posle školovanja imate mogućnost da obezbedite sebi sertifikate koji su međunarodno priznati i obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastavu možete pohađati na tradicionalan način - dolaskom u učionicu - ili putem interneta, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu. Ovaj način školovanja idealan je za one koji imaju mnogo obaveza i teško uspevaju da ih usklade sa terminima predavanja.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah posle školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

Mesta u novoj generaciji polaznika BusinessAcademy je veoma malo. Predavanja počinju uskoro, a snižene cene upisa važe do kraja meseca. Iskoristite priliku, prijavite se i počnite da stvarate poslovnu karijeru o kojoj maštate.

Ovo praktično znači da će svi oni polaznici BusinessAcademy koji su završili jednogodišnji program projektnog menadžmenta imati mogućnost da steknu dva međunarodno priznata sertifikata – BusinessAcademy sertifikat i IPMA sertifikat.

IPMA - International Project Management Association

International Project Management Association (IPMA) najstarija je globalna asocijacija iz projektnog menadžmenta, osnovana 1965. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Od tada do danas IPMA aktivno deluje na promociji i unapređenju razvoja kompetencija iz projektnog menadžmenta i uspostavlja i razvija standarde iz ove oblasti na međunarodnom nivou. IPMA trenutno okuplja više od 70 nacionalnih predstavnika – Member Associations – širom sveta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove, tako i na organizacije i vladine agencije.

Zašto je IPMA sertifikat značajan?

IPMA zvanična sertifikacija projektnih menadžera jedan je od najzastupljenijih i najrelevantnijih programa za razvoj kompetencija iz projektnog menadžmenta na međunarodnom nivou.

U savremenim uslovima poslovanja gotovo da nema delatnosti, tj. oblasti rada u kojoj projektni pristup, odnosno metodologija projektnog menadžmenta kao sredstva za efikasno upravljanje na svim nivoima organizacije, nije našao svoju odgovarajuću primenu.

Nema sumnje da će se tendencija rasta primene ove metodologije nastaviti i u narednom periodu i da će potreba za ovim specifičnim znanjima i veštinama, odnosno potreba za kompetentnim, obrazovanim i osposobljenim projektnim menadžerima, biti sve značajnija, te da će BusinessAcademy polaznici koji steknu IPMA sertifikat još lakše ostvarivati poslovne uspehe. Ovo je idealna prilika da, učeći u Srbiji, obezbedite sebi međunarodno priznati sertifikat koji predstavlja ogromnu prednost pri zapošljavanju i odabiru željene poslovne karijere.

Najefikasniji put do konkretnih poslovnih znanja koja možete odmah naplatiti

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy prema svojim afinitetima biraju između 13 različitih poslovnih programa, koji su raspoređeni u šest različitih poslovnih oblasti. Za samo godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, mogu da steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru preduzetništva, poslovne administracije, menadžmenta, marketinga i prodaje, finansija ili upravljanja projektima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.
Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Testiraj besplatno!
Prijavite se na naš dnevni ekonomski bilten koji će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana.
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Testiraj besplatno!
Testiraj besplatno!
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Testiraj besplatno!

Ako ste već korisnik, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE