NavMenu

Užice za program zaštite životne sredine opredelilo 64,6 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 26.01.2021. 10:13
Komentari
Podeli
(Foto: Authentic travel/shutterstock.com)
U 2021. godini, Programom zaštite i unapređenja životne sredine Grad Užice je predvideo 64,6 miliona dinara koji će biti usmereni na mere i aktivnosti za upravljanje zaštitom životne sredine.

Kako se navodi, sredstva su planirana i za praćenje elemenata zaštite, za upravljanje ostalim vrstama otpada i za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije kao mere smanjenja zagađenosti vazduha, saopštile su gradske vlasti.

Gradsko veće Užica prihvatilo je ponude za obavljanje poslova u ovoj godini koje realizuju Niskogradnja, Užice razvoj, Bioktoš, Stan i Veliki park, a u odnose se na funkcionisanje gradskog života.

Sva ova gradska preduzeća zadržala su cene svojih usluga prema gradu na prošlogodišnjem nivou, kao i obim poslova i aktivnosti koje će realizovati.


Kako se navodi, prihvaćeni su izveštaji Žalbene komisije, Službe pravne pomoći i Crvenog krsta o radu prošloj godini.

- Usvojeni su Program zaštite i unapređenja životne sredine i Plan javnih konkursa za ovu godinu, a članovi Veća su, na ovoj sednici, formirali Radnu grupu koja će biti zadužena za uspostavljanje, realizaciju, praćenje i procenu usluga socijalne zaštite u Užicu - saopšteno je na sajtu Grada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.