NavMenu

Priča Catering otvorila novu poslovnu jedinicu u Kruševcu (FOTO)

Izvor: Promo Ponedeljak, 18.01.2021. 11:29
Komentari
Podeli
(Foto: Priča Catering)
Priča Catering nastavlja da širi svoje poslovanje u velikim poslovnim sistemima na teritoriji Srbije.

Primarna delatnost keteringa Priča odnosi se na poslovni ketering i saradnju sa velikim poslovnim sistemima na dnevnom nivou.

Višegodišnji trud kompanije PRIČA CATERING, iskustvo i kvalitet rezultiralo je velikim brojem zadovoljnih klijenata, kao i otvaranjem još jedne poslovne jedinice, ovog puta u Kruševcu.

- Koliko god da je kompanije velika, uspeh leži u detaljima - poručuju iz ove kompanije.

Podsetimo, Priča Catering otvorila je u septembru prošle godine novi restoran u Kraljevu. Kako su tada naveli, fokusiranost članova tima na potrebe i zahteve klijenata predstavlja osnovu poslovne politike i ključ dugoročne saradnje sa klijentima.


Fotogalerija
Priča Catering u Kruševcu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.