Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.01.2021.| 11:01
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Elektronik partner povećala promet za 60% u 2020. godini

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Viewvie/shutterstock.com)
Kompanija Elektronik partner u 2020. godini povećala je promet za nešto više od 60%. Jedna je od firmi iz sfere informacionih tehnologija koje su u proteklom periodu ostvarile značajne finansijske i poslovne rezultate.

Elektronik partner od 2004. godine proizvodi i prodaje računare, a bave se i održavanjem mreža i sistema. Osim toga, ova kompanija održava servere, implementira VPN servise putem bežične mreže i ugrađuje alarmne sisteme i video nadzor.

Marija Milanović, tehnička direktorka firme, kaže da važan deo poslovne strategije predstavlja učešće na javnim nabavkama. Osim toga, značajan deo preporuka dolazi od saradnika.

Kada je reč o održavanju i prodaji IT opreme, firma posluje sa domaćim i stranim kompanijama, a kao najveću konkurentsku prednost Milanović izdvaja proizvedene računarske konfiguracije.

Očekuje da će u 2021. godini potražnja IT usluga biti nešto umerenija, ali sugeriše i da se, uz dobro definisane ideje i nastup, isplati ulagati u marketing i promovisati nove tehnologije.

M. Banović
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.