NavMenu

GSP Beograd kupuje 10 solo električnih autobusa - Poziv otvoren do 28. januara

Izvor: eKapija Nedelja, 10.01.2021. 15:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Smile Fight/shutterstock.com)Ilustracija
U toku je tender Gradskog saobračajnog preduzeća Beograd za nabavku 10 solo autobusa na električni pogon, sa opremom za punjenje.

Predmet nabavke su novi solo niskopodni autobusi gradskog tipa na električni pogon, sa pantografskim sistemom punjenja na terminusima i sistemom skladištenja električne energije pomoću baterija ili superkondenzatora, kao i četiri punjača za punjenje na terminusu.

U prateće usluge u okviru tendera spadaju i obuka kadrova GSP Beograd, tehnička podrška tokom i van garantnog perioda, obavljanje redovnih servisa vozila u garantnom periodu, uključujući i potreban potrošni materijal, i montaža punjača na već pripremljena postolja na mestima koje odredi naručilac, kao i povezivanje i instalacija na mrežu svih punjača i njihovo puštanje u rad.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, autobusi i prateća oprema moraju biti isporučeni najkasnije u roku od 10 meseci od potpisivanja kupoprodajnog ugovora.


Rok za dostavljanje ponuda je 28. januar, za kada je zakazano i njihovo otvaranje.

Detalje tendera možete pogledati OVDE.

Trenutno u Beogradu samo jedna gradska linija (EKO1) koristi električne autobuse, koji saobraćaju od Vukovog spomenika do naselja Belvil.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.