NavMenu

Skijališta Srbije rekonstruišu polaznu stanicu žičare Pančić - Vrednost radova 60 miliona dinara

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.01.2021. 10:06
Komentari
Podeli
(Foto: Milica Stevuljević)
JP Skijališta Srbije je u cilju unapređenja uslova rada u okviru ski centra Kopaonik, predviђа rekonstrukciju objekta polazne stanice žičare Pančić, čija vrednost radova iznosi 60 miliona dinara.

Zahtev je, kako navodi naručilac, da se izgradi moderan objekat po sistemu ključ u ruke, koji će predstavljati zaštitni znak ski centra.

Naime, postojeći objekat polazne stanice je spratnosti P, dok se planiranom rekostrukcijom objekta zahteva izvođenje radova za postizanje spratnosti P+1. Objekat polazne stanice, dodaje se, potrebno je projektovati na način da se omogući što veći pregled ka strani instalacije žičare, ka Pančiću, kao i ka dolini sportova.

Ukupna bruto površina prizemnog postojećeg objekta iznosi oko 54 m². Na nivou prizemlja planira se rekonstrukcija za oko novih 120 m², a na prostoru sprata novih 245 m², navodi se u dokumentaciji.

U okviru postojećeg objekta predviđa se potrebno uklanjanje krovne konstrukcije objekta, sa pratećim radovima, kao i uklapanje postojećih prostorija sa infrastrukturnom IT opremom sa prostorijama unutar novog prostora.


Planiranom rekonstrukcijom potrebno je da se omogući ski centru Kopaonik stvaranje jednistvenog IT čvorišta za kompletan sistem instalacija ski centra, sa potrebnim radovima na izmeštanju glavnog servera za sistem skijališta unutar prostora polazne stanice, glavnog prodajnog mesta ski centra Kopaonik, izradu potrebnih kancelarija za upravu skijališta, toaleta i čajne kuhinje, sa pratećom komunikacijom unutar prostora.

Rok za prijavu je 11. januar. Više o tenderu možete pogledati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.