NavMenu

CGES raspisao međunarodni tender za razvoj područja Luštice u Boki Kotorskoj

Izvor: eKapija Nedelja, 03.01.2021. 10:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: chanwangrong/shutterstock.com)Ilustracija
Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) objavio je međunarodni tender za razvoj podružja.

Kako se može videti u tenderskoj dokumentaciji, javna nabavka sprovodi se kroz tri Lota. Obim radova u okviru ovog projekta planiran je da se realizuje kroz jedan ugovor o nabavci opreme, projektovanju i izgradnji (FIDIC Žuta knjiga).

LOT 1 – tenderom je predviđena izgradnja nove trafostanice GIS 110/35 kV Radovići i rekonstrukcija postojeće trafostanice AIS 110/35 kV Tivat.

LOT 2 - tender predviđa zzgradnju novog podzemnog dvostrukog 110 kV kabla i dva podzemna optička kabla, dužine oko 11,5 km, od nove trafostanice 110/35 kV Radovići do stuba br. 170 i priključenje po principu ulaz-izlaz na postojeći dalekovod 110 kV Lastva-Tivat.

LOT 3 - predviđena je izgradnja novog 110 kV dalekovoda Lastva-Kotor i rekonstrukcija postojećeg 110 kV dalekovoda Lastva–Tivat.

Nadmetanje će se sprovesti putem međunarodnog tenderskog postupka u skladu sa procedurama navedenim u smernicama za nabavku konsultantskih usluga, radova, postrojenja, robe i nekonsultantskih usluga u finansijskoj saradnji sa partnerskim zemljama (januar 2019.) KfW banke.

Rok za dostavljanje ponuda je 15. februar 2021. godine.

Više informacija možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.