NavMenu

Vračar dobija novi sportski kompleks sa tri sale i olimpijskim bazenom - Raspisan tender za urbanistički projekat

Izvor: eKapija Sreda, 30.12.2020. 08:54
Komentari
Podeli
(Foto: Printskrin)
Grad Beograd planira novu sportsku investiciju, i to na Vračaru, gde je predviđena gradnja sportskog kompleksa, sa tri sale i olimpijskim bazenom, koji bi imao javnu namenu.

Naime, Sekretarijat za investicije grada oglasio je tender za izradu urbanističkog projekta i tehničke dokumentacije za izgradnju sportskog kompleksa na Vračaru. Procenjena vrednost ove nabavke iznosi 30 miliona dinara.

Kako se navodi, u okviru kompleksa namenjenog sportu i rekreaciji potrebno je izgraditi zatvorenu multifunkcionalnu sportsku halu sa otvorenim bazenom.

Kupališni deo predviđa izgradnju olimpijskog i dečijeg bazena. Takođe, u planu je i slobodni prostor za posetioce oko bazena sa tuševima u okviru objekta, kao i potrebni dodatni sadržaji (sanitarni blok, garderobe, biletarnica) a ukoliko je moguće, projekat treba da predvidi i izgradnju tribina.

Sportska hala u svom sastavu treba da sadrži jednu multi-funkcionalnu salu sa tribinama, namenjenu ekipnim sportovima sa loptom (košarka, rukomet,odbojka i mali fudbal) zatim jednu salu namenjenu borilačkim veštinama kao i salu namenjenu namenjenu rekreativnim i sportskim aktivnostima (aerobik, pilates, gimnastika) sa pratećom teretanom i kardio programom.

U planu su i komercijalni sadržaji - restoran sa mogućnošću formiranja bara na otvorenom, prodajni prostor/štandovi za prodaju kao i kancelarije za zaposlene.

Kako je eKapija ranije pisala, za ovu investiciju u narednoj godini grad je opredelio 500 miliona dinara, dok će u 2022. biti opredeljeno 30,12 miliona dinara.

Rok za ponude je 1. februar. Više o tenderu možete pogledati OVDE.

S. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.