NavMenu

Drakulić treći put predsednik srpskog poslovnog kluba Privrednik

Izvor: Tanjug Sreda, 16.12.2020. 15:42
Komentari
Podeli
Zoran Drakulić (Foto: YouTube/screenshot)Zoran Drakulić
Skupština Srpskog poslovnog kluba Privrednik je dosadašnjem predsedniku kluba Zoranu Drakuliću produžila mandat na još dve godine, zbog zalaganja i uspešnog vođenja kluba.

Kako je saopšteno, članovi skupštine su jednoglasno napravili presedan i izabrali Drakulića za predsednika kluba u trećem mandatu.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica Skupštine SPK Privrednik održana je elektronski 15. decembra.

Na sednici je usvojen godišnji izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

- Članovi kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije korona virusa - navodi se u saopštenju.

Članovi će se, kao i uvek, zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera, poručio je SPK Privrednik.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.