NavMenu

Besplatni Seminari o 3D tehnologijama za 2021. godinu

Izvor: Promo Sreda, 16.12.2020. 08:53
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Spectral-Design/shutterstock.com)Ilustracija
Koja rešenja koristi domaća industrija da bude konkurentna sa svojim proizvodima? Šta i kako razvija u Srbiji danas? Koji softverski alati i tehnologije su najzastupljeniji za razvoj proizvoda i upravljanje proizvodnim procesima u cilju efikasnosti i povećanja profita? Koji pravac su izabrale vodeće srpske kompanije za dalji razvoj svog poslovanja?

Odgovore na ova i druga pitanja pružiće serijal Solfins seminara o 3D tehnologijama koji se održava ovih nedelja. Seminari su na srpskom jeziku, a praćenje uživo putem interneta besplatno je za sve zainteresovane.

Ulaganje u znanje

Kompanija Solfins već celu deceniju investira dosta vremena i resursa u pripremu seminara, radionica i sajmova za svoje klijente, i sve one koji prate razvoj 3D tehnologija. Ovo ulaganje u domaću industriju kulminiralo je organizacijom Sajma proizvodnjih tehnologija 2018. godine u Kragujevcu i 2019. godine u Novom Sadu.

Ove godine, iz poznatih razloga opšte bezbednosti Solfins je promenio formu svojih aktivnosti te je predstavio niz online seminara koji pokrivaju sve ključne teme koje će obeležiti razvoj proizvoda i proizvodnju i u narednoj godini, kako u domaćoj industriji tako i globalno: tradicionalni i cloud 3D CAD softveri za 3D modelovanje, rešenja za komunikaciju, upravljanje projektima i dokumentacijom, CAM softveri za programiranje CNC mašina i robota, 3D štampa, itd.

Verovatno najzanimljiviji delovi sadržaja, kako profesionalcima tako i široj publici, jesu primeri softverskih implementacija nekih od preko tri stotine Solfins klijenata kao što su Inmold, Zastava oružje, Metalac, itd.

Seminari koji se održavaju u narednom periodu (počev od danas, 16. decembar 2020):

1. SolidCAM novosti za programiranje CNC mašina za 2021. godinu

2. SolidWorks na 3DEXPERIENCE Cloud platformi

3. Hardver za najbolje performanse 3D CAD softvera

4. Budućnost razvoja proizvoda - 3D CAD softver iz web pretraživača, na telefonu, tabletu i bilo kom operativnom sistemu

5. 3D štampa - Ozbiljne mašine za ozbiljne poslove

Seminari održani prethodne nedelje - dostupni online:

- CATIA i 3DEXPERIENCE platforma novosti + Primena u kompaniji Inmold

- Noviteti za 2021. godinu u softverskim rešenjima kompanije SOLFINS

Poruka Solfinsa za direktore i vlasnike firmi

Dozvolite vašim ljudima da naprave pauzu i poslušaju naša predavanja i obuke, koje zapravo vi plaćate i koje pripremamo za vas.

Vreme koje je utrošeno na obukama vraća vam se kroz povećanu produktivnost, svakoga dana, meseca, tokom cele godine!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.