NavMenu

Vesna Vučurević, predsednik Grupe Univerexport, dobitnik nagrade "Lazar Dunđerski"

Izvor: Promo Ponedeljak, 14.12.2020. 09:36
Komentari
Podeli
(Foto: Univerexport)
Vesna Vučurević, predsednik Grupe Univerexport, dobitnik je nagrade "Lazar Dunđerski", jednog od najznačajnijih pokrajinskih priznanja. Priznanje Pokrajine uručeno je Vesni Vučurević u oblasti privrede, čime se našla rame uz rame sa značajnim stvarocima iz Vojvodine kojima je pokrajinska priznanja uručio predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović.

Nagrada "Lazar Dunđerski" potvrda je svih nastojanja za koje se Vesna Vučurević, na čelu kompanije Univerexport, zalagala zajedno sa svojom porodicom tokom 30 godina postojanja. Ovo priznanje na lep način zaokružuje kalendarsku godinu koja je ujedno jubilarna godina od osnivanja Univerexport-a i najuspešnija godina u dosadašnjem poslovanju.

Univerexport danas, najveći je domaći trgovinski lanac koji sa ponosom nosi slogan "naše najbolje".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.