NavMenu

Neograničen mobilni internet u Srbiji dostupan i kompanijama i građanima

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2020. 12:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Viewvie/shutterstock.com)Ilustracija
Držanje fizičke distance na koje nas svakog dana podsećaju epidemiolozi, infektolozi, ali i političari, ne podrazumeva i prekid komunikacije. Naprotiv, pandemija je uz rad od kuće nametnula i brojne druge zahteve, poput onlajn plaćanja računa i slično, na koje se građani navikavaju i koji podrazumevaju neometan pristup internetu. U skladu sa trendovima digitalizacije koji su tokom 2020. godine dodatno naglašeni, mobilni operateri u Srbiji nude usluge neograničenog mobilnog interneta i za biznis korisnike, ali i za građane.

- Ponosni smo što smo prvi u Srbiji, još 2018. godine, uveli tarifu za biznis korisnike sa stvarno neograničenim 4G internetom. Uz Biznis Libero Ultra tarifu internet je uvek po maksimalnoj brzini, koliko god da ga koristite, a jedini na tržištu imamo i neograničeni roming u CG i BiH koji važi za internet, pozive i SMS poruke - kažu za eKapiju iz Telekoma Srbije.

Poslovni korisnici u okviru Vip mobile se mogu opredeliti za NEO NEO biz ili NEO NEO biz Max tafiru.

- Obe obuhvataju neograničeni internet, minute i poruke ka svim mrežama u okviru nacionalnog saobraćaja - kažu za naš portal iz kompanije Vip mobile.

Vip mobile je 1. decembra lansirao i beskonačne tarife za privatne korisnike, kojima je raspolaganju NEO NEO tarifa, a obuhvata beskonačni internet, poruke i minute u nacionalnom saobraćaju

Za biznis korisnike Telenora tu su paketi Biznis Total 15, Biznis Total 25 ili Biznis Total 100, uz mogućnost izbora između neograničenog internet saobraćaja, dodatnih 50 minuta u romingu, dodatnih 50 minuta za internacionalne pozive ili dodatnih 1GB interneta u romingu do kraja ugovorne obaveze.

- Telenor, u okviru praznične ponude koja je krenula 27. novembra i traje do 27. januara uvodi nove tarifne planove sa neograničenim mobilnim internetom za fizička lica - kažu iz Telenora.

I. Milovanović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.