NavMenu

Unioninvest počeo gradnju vila Smuk na Bjelašnici - Celokupan kompleks imaće šest vila i aparthotel (FOTO)

Izvor: eKapija+ Sreda, 09.12.2020. 14:21
Komentari
Podeli
(Foto: Unioninvest)
Sarajevska kompanija Unioinvest holding počela je gradnju apartmanskog kompleksa Smuk na Babinom dolu na Bjelašnici, koji će, kada bude u potpunosti završen, činiti šest vila i aparthotel.

Kako su eKapiji rekli iz Unioinvesta, u toku je gradnja vila A i B. Svaka vila ima 20 apartmana površine od 26 do 66 m2. Biće tu i više od 85 garažnih mesta smeštenih na suterenu -2, kao i značajan broj skijašnica/ostava. Svaka vila ima lift, tako da je garaža povezana sa apartmanima.

- Posebnost apartmana Smuk je izuzetna dispozicija stambenih jedinica, sa ugrađenim kuhinjskim elementima i uređajima, te posebnim akcentom na toplinskoj i zvučnoj izolaciji. Grejanje je obezbeđeno preko strujnih uređaja, kao i dodatnim podnim elektro grejanjem u kupatilu. Prizemni apartmani imaju terase, a kompleks raspolaže zajedničkim trgom samo za vlasnike apartmana - rekli su iz Unioninvesta.

Kompleks Smuk karakteriše maksimalno iskorišćen potencijal planinske lokacije i ambijent ugodan za život. Elegantni i individualni apartmani, okruženi inspirativnim prostorom i prirodom.

- Mesto gde se vreme svesno doživljava. Pročitajte knjigu u toploti doma, posmatrajte zvezde iznad planinskih vrhova, istražujte šumu. Stvorite uspomene sa ljudima do kojih vam je stalo. Uživajte u apartmanima Smuk svim svojim čulima, jer priroda je drugi dom - poručuju investitori.

Rok izgradnje ove prve faze kompleksa je decembar 2021. godine. Pretprodaja apartmana je već počela po ceni već od 2.618 KM (oko 1.300 EUR) po m2.


Fotogalerija
Apartmani Smuk Bjelašnica
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.