NavMenu

Centralni trgovački događaj u Srbiji ove godine besplatan za sve učesnike

Izvor: Promo Utorak, 08.12.2020. 10:33
Komentari
Podeli
(Foto: InStore)
FMCG Retail Summit ONLINE i u novom formatu ove godine želi da edukuje i inspiriše što veći broj ljudi. Praćenje konferencije je besplatno za sve učesnike na YouTube kanalu i drugim platformama. Organizator, regionalni trgovački magazin InStore, poziva sve zainteresovane učesnike da se registruju za besplatno praćenje konferencije na sledećem linku https://www.fmcg-summit.rs/#prijavafree.

U direktnom prenosu iz studijske sale hotela Hyatt Regency Belgrade, sedmi po redu FMCG Retail Summit Beograd učesnicima će ponuditi pregled stanja i uvid u potencijale domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, analizu trendova u Evropi, kao i pregled novih modela poslovanja na globalnom nivou.

Kompanije u sektoru robe široke potrošnje i pratećim industrijama u narednom periodu očekuju veliki izazovi, ali i prilike za rast, koje dolaze usled ubrzanog razvoja novih modela poslovanja. Promene koje dolaze nisu prirodne i spontane, već zahtevaju nove veštine i znanja. Samo oni koji na vreme prepoznaju prilike i rizike i, u skladu sa tim, preduzmu korake u pravom smeru, mogu da računaju na opstanak na sve zahtevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast, koji postaje imperativ.

Kako se trgovački formati razvijaju?

Kako osigurati poziciju na izazovnom tržištu maloprodaje?

Kako se brzo prilagoditi promenljivim trendovima u maloprodaji?

Da li je ubrzana digitalizacija maloprodaje i digitalna transformacija jedan od odgovora kako dalje?

Zaposleni - Dugoročni uspeh trgovine je u uspešnom upravljanju njenim zaposlenima uz razumevanje potreba kupaca.

Novi kanali prodaje - Sa kupcima koji se okreću i novim kanalima prodaje, koji se se neprekidno razvijaju, kompanije u FMCG industriji se suočavaju sa poteškoćama u prodajnom timu. Zato FMCG kompanije moraju da promene organizaciju i prodajnu strategiju kako bi opstale.

Partnerski odnos - Trgovac je ključna podrška razvoju domaćih brendova. Odnos između trgovca i dobavljača treba da bude partnerski. Onaj trgovac koji postane najbolji partner lokalnim dobavljačima biće i najuspešniji. Partnerski odnos je osnova – ulaganje zajedničkih napora kako bi se kupcima ponudilo još bolje iskustvo kupovine i još širi asortiman proizvoda, a samim tim i lepši i kvalitetniji život.

Kome je namenjena konferencija?

Trgovcima svih kanala (viši menadžment, nabavka, prodaja, trade marketing, marketing, logistika)

Proizvođači u sektoru robe široke potrošnje (viši menadžment, prodaja, trade marketing, marketing)

Distributeri proizvoda u sektoru robe široke potrošnje (prodaja, trade marketing, marketing)

Prateća industrija (oprema, IT sektor, konsultanti, agencije za istraživanje tržišta, finansije)

Pregled tema i govornika na zvaničnoj stranici https://www.fmcg-summit.rs/.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.