Izvor: TopPres | Petak, 04.12.2020.| 16:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Naredne godine u Topoli ozbiljni građevinski radovi, najavljuju iz opštine

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
Predsednik opštine Topola, Igor Petrović najavio je ozbiljne radove za sledeću godinu u građevinskoj sezoni. Prema njegovim rečima, sredstva za ovu namenu su već potrošena, pa je ovih dana urađeno samo nekoliko kilometara makadama.

- Obavili smo neophodne sanacije na putnoj infrastrukturi, ali u okviru dosta skromnih finansijskih mogućnosti. Naime, pozicije u budžetu za ovu namenu su skoro ispražnjene u periodu pre održavanja lokalnih izbora. Ni ovoliko kamenog agregata ne bi ostalo da u izborima nije potrošena stavka iz budžeta za prevoz, sada smo bukvalno bez mogućnosti za i jednim kamionom kamenog agregata. Ozbiljni radovi nas očekuju sledeće godine u građevinskoj sezoni. Detaljno se spremamo i verujem da ćemo realizovati izgradnju ili rehabilitaciju putnih pravaca ukupne dužine preko 25 kilometara - rekao je za TopPres prvi čovek opštine Topola Igor Petrović.

On naglašava da će tender za izvođače biti raspisan početkom naredne godine.

- Sanirali smo put u Donjoj Trnavi za Pantiće u dužini od 900 metara, takođe i put za selo Zagorica pravac Vis – Livade u dužini od dva i po kilometra koji koriste mnogi naši sugrađani - kazao je Petrović.

Radove na ova dva putna pravca izvodilo je Javno komunalno stambeno preduzeće Topola.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.