Izvor: Promo | Četvrtak, 03.12.2020.| 15:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi Univerexport u Beogradu u naselju Stepa Stepanović

(Foto: Univerexport )
Nova prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca otvorena je 3. decembra u 10 časova, na adresi Vojvode Stepe 369. Univerexport 11. maloprodajni objekat u prestonici otvoren je uz poštovanje svih epidemioloških mera koje podrazumevaju obavezno nošenje maski, držanje preporučene distance, najveći stepen higijene u samom objektu i redovnu dezinfekciju.

Novo prodajno mesto kompanije Univerexport nalazi se u naselju Stepa Stepanović i prostore se na 800 m2 prodajnog prostora. Asortiman broji oko 10.000 artikala koji će moći da zadovolje potrebe za svim manjim i većim kupovinama stanovnika tog dela grada. Posebno se vodilo računa o brzoj i jednostavnoj kupovini što će omogućiti četiri samouslužne kase.

Kompanija Univerexport ove godine slavi 30 godina postojanja, a otvaranjem nove prodavnice u Beogradu proširena je maloprodajna mreža koja sada čini 160 prodavnica rasprostranjenih širom Vojvodine, Beograda i okoline. 17. decembra stanovnike Beograda očekuje otvaranje još jednog Univerexport-a u K distriktu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.