NavMenu

Moda u znaku fudbala - u Beogradu počeo "Amstel Fashion Week"

Izvor: eKapija Sreda, 21.04.2010. 13:19
Komentari
Podeli

Savo MiloševićSavo Milošević

Organizatori "Amstel Fashion Week" pokušali su da spoje dve "najvažnije sporedne stvari na svetu" - modu i fudbal, kako bi uživale žene, a i muškarci.

"Amstel Fashion Week" sinoć je u "Belexpo" centru svečano otvorila ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković, a pistom se prošetao i Savo Milošević, rekorder po broju nastupa u našoj reprezentaciji.

Savo MiloševićSavo Milošević

Na reviji "F2 powered by Nike" svoje viđenje fuzije mode i fudbala predstavilo je 15 dizajnera (Ana Ljubinković, Ana Šekularac, Ana Vasiljević, Aleksandar Nikolić, Bata Spasojević, Dejana Momčilović, Darko Kostić, Dejan Despotović, Jelena i Svetlana Proković, Marija Jelesijević, Nataša Šarić, sestre Stevančević, Tamara Radivojević i Tijana Pavlov), a imali su i svoje predloge za stajling iz "Nike" asortimana. Reviju su zatvorili mladi reprezentativci Srbije u fudbalu, kao i Tamara Bakić, legendarna manekenka i uzor mladim nadama.

Usledila je revija "Dressing" na kojoj su modele predstavile Ana Grebec, Katarina Puzić, Marija Sinđelić, Katia i Tijana Žunić.

Zahvaljujući "Amstelu", generalnom sponzoru ove najznačajnije modne manifestacije, za sva dešavanja u "Belexpo" prostoru obezbeđen je prenos uživo na web adresi www.amstelfashionweek.rs.

"Amstel Fashion Week" traje do 25. aprila u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.