NavMenu

Besplatna digitalna konferencija za roditelje Savetovališta Bebiron - Predavanja za trudnice i mame

Izvor: eKapija+ Sreda, 02.12.2020. 10:24
Komentari
Podeli

(Foto: Savetovalište Bebiron)
Sledećeg vikenda, 5. i 6. decembra održaće se besplatna digitalna konferencija Savetovališta Bebiron namenjena sadašnjim i budućim roditeljima u Srbiji. Tokom dva dana svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju predavanja vrhunskih stručnjaka na YouTube kanalu Savetovališta Bebiron i da postave pitanja vezana za trudnoću, porođaj, negu i ishranu beba i dece.

Prvi dan konferencije, 5. decembar posvećen je trudnoći. Učestvovaće ginekolog Uroš Ravilić na temu fiziologije trudnoće kroz trimestre, govoriće o obaveznim pregledima i kontrolama, kao i o blizanačkoj trudnoći. O ishrani u trudnoći i tokom dojenja bebe govoriće mr. sci. med. dr Igor Dimitrijev. Psihijatar prim. dr Slobodan Simić govoriće o ulozi tate u trudnoći i tokom porođaja.

Drugi dan, 6. decembar posvećen je porođaju, ranom rastu i razvoju dece. Ginekolog dr Maja Milojević će održati predavanje na temu kako prepoznati prve znake porođaja, koje su sve faze porođaja, daćepojašnjenje o porođaju sa epiduralom i o carskom rezu. Dr Vladan Milojević neonatolog govoriće o pravilnom dojenju i značaju majčinog mleka. Zatim će na raspolaganju roditelijma biti priznati beogradski pedijatar dr Marija Petrić, tokom čijeg predavanja ce trudnice saznati kako se pravilno pripremiti za prvibebin dan u kući, kao i koje su najčešće zablude roditelja vezano za bebe. Patronažna sestra Savetovališta Bebiron će svim mladim roditeljima svojim savetima pomoći oko najčešćih problema vezano za kupanjei presvlačenje bebe. I na kraju konferencije logoped dr sci. med. Nataša D. Čabarkapa će sa svojim savetima pomoći roditeljima da na pravilan način pomognu razvoju govora kod dece. Oba dana konferencija počinje u 11 časova.

(Foto: Savetovalište Bebiron)

Savetovalište Bebiron je neprofitna organizacija, jedinstveno digitalno Stručno savetovalište namenjeno trudnicama, mamama, tatama, bakama, kao i svima onima koji sa puno ljubavi i pažne brinu o svojim bebama. Savete mogu dobiti od tima pedijatara, ginekolga i patronažnih sestara, tokom 24 časa, svih 365 dana u godini, putem Facebook, Instagram i Viber naloga.

Više detalja o Savetovalištu Bebiron i o digitalnoj konferenciji može se naći na zvaničnom sajtu, društvenim mrežama i Viber grupi Savetovališta Bebiron:

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.