NavMenu

Daleka Indija očarana lepotom Zlatibora - Na adresu TO pristižu upiti zainteresovanih turista

Izvor: eKapija Sreda, 02.12.2020. 09:29
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija / Aleksandra)
Dva meseca nakon boravka na Zlatiboru, indijski vloger i putopisac Varun Vadiš objavio je na svom youtube kanalu video u kome svojim pratiocima predstavlja turističke potencijale i atrakcije najposećenije srpske planine.

Video snimak je za manje od 24 sata dostigao preko 200 hiljada pregleda i više od sedam stotina komentara, a broj pregleda povećava se iz sata u sat, navodi TO Zlatibor.

- Ubrzo nakon objavljivanja video snimka na popularnom youtube kanalu Mountain Trekker, na adresu Turističke organizacije Zlatibor počeli su da stižu e-mejlovi od agencija i pojedinaca iz Indije zainteresovanih za turističku ponudu Zlatibora - navodi TO.

Sudeći po upitima koji stižu, komentarima na youtube-u i ostalim društvenim mrežama, Zlatibor je veoma privlačna destinacija za turiste iz Indije. Najviše su zaintrigirani lepotom zlatiborskih pejzaža, ljubaznošću lokalnog stanovništva i raznolikim sadržajima.

"Mislim da je mnogo lepše uživo nego na snimku. Umirem od želje da posetim Zlatibor", "Tako neverovatni pejzaži u videu, hvala ti na ovako divnoj reportaži", "Varun, ovi živopisni predeli su sjajni, a ljudi oko tebe tako dragi i prijatni"... samo su neki od brojnih komentara koji se mogu videti ispod reportaže sa Zlatibora u kojoj Indijac Varun svojim sunarodnicima dočarava svu lepotu "zlatne" planine.

Poseban podsticaj za potencijalne goste iz Indije jeste činjenica da im za Srbiju nije potrebna viza, što u velikoj meri olakšava organizaciju putovanja kako individualnim putnicima, tako i velikim turoperatorima.

Varun Vadiš je turistički vloger iz Indije čiji kanal Mountain Trekker na youtube-u ima preko milion i trista hiljada pratilaca.

Na Zlatiboru je proveo nekoliko dana krajem septembra, a sa vodičima Turističke organizacije obišao je najlepše lokalitete planine: Stopića pećinu, Sirogojno, gostiljski vodopad, Tornik, Ribnicu.

Uživao je u vožnji Zip line-om u Ljubišu, degustirao tradicionalne specijalitete na zlatiborskoj pijaci i upoznao lokalno stanovništvo, čijim gostoprimstvom je posebno oduševljen.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.