Izvor: Promo | Petak, 27.11.2020.| 12:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvara se najveća sportska prodavnica u Srbiji - Novi Decathlon na Novom Beogradu

(Foto: Dekatlon )
Decathlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, otvara 27. novembra u 9 časova, svoju drugu prodavnicu u Srbiji, na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića 35. Ovo će biti najveći Decathlon i ujedno najveća sportska prodavnica u Srbiji koja se prostire na gotovo 4.000 m2, u kojoj je šansu za posao dobilo više od 50 ljudi. U novi Decathlon je uloženo oko 3 mil EUR, a ono po čemu će se isticati jeste multifunkcionalno igralište koje će se nalaziti u okviru same prodavnice, kao i veliki broj test zona gde će kupci imati priliku da isprobaju različitu opremu za više od 100 sportova, poput planinskih i vodenih, preko plivanja, trčanja, nautike, fitnessa i gimnastike, do timskih sportova, biciklizma, ribolova itd.
(Foto: Dekatlon )
Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim objektima nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega se ističe po cenovno povoljnijoj a jednako kvalitetoj sportskoj opremi.

Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon će prilikom otvaranja nove prodavnice poštovati sve mere koje za cilj imaju sprečavanje širenja koronavirusa. Radno vreme će zbog novih restrikcija biti od 9 do 18 časova, a u objektu će biti omogućeni uslovi za preporučenu fizičku distancu, a sve površine biće redovno dezinfikovane.
(Foto: Dekatlon )
Molimo vas da prilikom posete Decathlon prodavnica poštujete mere zaštite od korona virusa, koristite zaštitne maske i držite fizičku distancu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.