Izvor: Instore.rs | Utorak, 24.11.2020.| 11:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

G3 Spirits predstavio rakiju Šamar

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Sinisa Botas/shuterstock.com)
Šamar je novi brend premium rakije plasiran na srpsko tržište koji je razvila beogradska kompanija G3 Spirits.

Kako je izjavio Rouven Nitsche, izvršni direktor kompanije G3 Spirits, ovo je prvi sopstveni brend koji je G3 Spirits kao kompanija koja zastupa internacionalne brendove na teritoriji bivše Jugoslavije lansirala na srpsko tržište.

- Rakija kombinuje dve različite vrste voća - šljivovici je dodat nagoveštaj dunje i u tom sudaru nastalo je jedno iznenađujuće prijatno i jedinstveno iskustvo. Proizvod i marka predstavljaju inovaciju u svim aspektima, što pruža novo iskustvo - saopštili su iz ove kompanije.

Prema njihovim rečima, ova premijum rakija koja je pitka, prijatna, klizi i "miluje" ima ukus koji stvara nove prilike za konzumaciju - one koje su bile potpuno netipične za rakiju, a sada su postale moguće. Dodaju da je ovo novo piće i za dnevnu i za noćnu varijantu, i da je kao takvo uz vrhunski kvalitet svakog pojedinačnog sastojka i savremenu bocu, kvalifikovano za konzumaciju u vrhunskim barovima i noćnim klubovima, rame uz rame sa najvećim svetskim brendovima. Dodatno, specifičan pitak ukus i glatkost čini Šamar rakiju idealnom za miksovanje i pravljenje koktela - što je takođe, kažu, do sad bilo nezamislivo za bilo koju rakiju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.