NavMenu

Kompanija Aks Express Kurir investira u kompletno automatizovani sortirni centar kapaciteta do 100.000 pošiljaka na dan

Izvor: eKapija Subota, 05.12.2020. 09:13
Komentari
Podeli
(Foto: Aks Express Kurir doo)
Aks Express Kurir doo je domaća kompanija koja je postoji od 2007. godine i za ovo vreme je zadobila poverenje korisnika i zauzela lidersku poziciju na tržištu kurirskih usluga.

Kao poštansko logistički operater koji u Srbiji ima većinu tržišta unutrašnje distribucije pošiljaka, jak je konkurent i u segmentu međunarodnog trgovinskog poslovanja koje obavlja već duži niz godina.

Međunarodni transport

Razvijajući poslovne kapacitete u okviru međunarodog transporta kompanija Aks Express Kurir sarađuje sa više inostranih partnera kao što su GLS Group za teritoriju Evrope i X Express brza pošta za teritoriju Bosne i Hercegovine.

U okviru ponude međunarodnog transporta klijentima je omogućeno da jednostavno, sigurno, po konkurentnim cenama i u najkraćem vremenskom roku primaju i šalju pakete ka svim gradovima i naseljima Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Evrope i sveta.

Investicije


Aktuelna investicija kompanije je novi sortirni centar jedinstven na teritoriji srednje i jugoistočne Evrope sa potpuno automatizovanim sortirnim trakama koji će unaprediti celokupno poslovanje. Kompletna automatizacija sortiranja pošiljaka kapaciteta sortiranja do 100.000 pošiljaka na dan, i najmodernijim Al kamerama brenda Cognex, na veliko zadovoljstvo kompanije, omogućava još bolji kvaliteta pruženih usluga. Kompanija Aks Express Kurir prva je na Balkanu koja aktivira kompletno automatizovanu sortirku brenda Demag mannesmann sa ovim kapacitetom.

Kompanija nastavlja da širi svoju mrežu Paket shop-ova na atraktivnim lokacijama. Aks Paket Shop klijentima osim preuzimanja i predaje paketa, u saradnji sa platnom institucijom Transaks, omogućava i uplatu računa i slanje novca.

(Foto: Aks Express Kurir doo)
Nagrade i priznanja


Tokom svog postojanja kompanija Aks je pored obezbeđenih licenci i ISO standarda za poslovanje osvojila i nekoliko nagrada za kvalitet usluge i ostvarene rezultate poput nagrade za visoki kvalitet usluga u skladu sa evropskim standardima - European Quality Award, nagrade za najbolju kompaniju i instituciju iz regiona - Biznis parner 2012, priznanja "100 najvećih u Srbiji 2019".

Kompaniji je dodeljena i nagrada i priznanje "STVARATELJI ZA STOLJEĆA" za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu na području srednje i jugoistočne Evrope za 2019. godinu. Kao posebna ideja kompanije Aks kurirske službe koja je doprinela razvoju preduzetništva, izdvaja se franšizni model poslovanja osmišljen specifično za poslovanje kurirske službe. Ovaj model uveden je 2017. godine i kroz njega je dodatno zaposleno više od 250 osoba.

Zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju više od 1.000 zaposlenih, logističkim potencijalom od 650 dostavnih vozila i 27 regionalnih centara, Aks kurirska služba danas predstavlja jednu od vodećih kompanija na tržištu prenosa pošiljaka u Srbiji. Sa 13 godina uspešnog poslovanja iza sebe i utvrđenim kvalitetom usluga koje pruža svojim klijentima, kompanija Aks Express Kurir nastoji da inovativnim pristupom nastavi da unapređuje poslovanje, pažljivo osluškuje tržište i potrebe klijenata i zadrži lidersku poziciju na tržištu ekspres kurirskih usluga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Finansije

Struja za privredu Srbije od 1. maja jeftinija 25%?

Električna energija za komercijalno snabdevanje u Srbiji, odnosno za privredu, trebalo bi da pojeftini od 1. maja za oko 25% jer su pale cene tog energenta na tržištu, rekao je stručnjak za energetiku Željko Marković. On je za Betu rekao da je Elektroprivreda Srbije (EPS) cenu električne energije za privredu ugovarala zavisno od cena na tržištu i da je taj način izmenjen zbog energetske krize, kada su višestruko skočile. - Cene za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.