NavMenu

Đoković i Džej Zi pokreću zajednički biznis

Izvor: B92 Petak, 20.11.2020. 10:18
Komentari
Podeli
(Foto: lev radin/shutterstock.com)
Teniser Novak Đoković i muzičar Džej Zi navodno su investirali u novi fitnes startap

Kako prenosi Dejli mejl, muzičar težak milijardu dolara i prvi teniser sveta čije bogatstvo iznosi 220 mil USD planiraju da ulože novac u fitnes program CLMBR.

Prema TMZ-u, CLMBR će uskoro lanisirati dva vodeća proizvoda, par vertikalnih mašina koje simuliraju penjanje.

Njih dvojica nisu jedini koji planiraju da investiraju u ovaj biznis, već i Džej Zijev dugogodišnji fitnes savetnik Marko Borges, ali i jedan od osnivača Jutjuba Čed Harli.

CLMBR simulira vertikalno penjanje i odlikuje se prvim mašinama na svetu koje imaju ekrane osetljive na dodir, ali i časove sa instruktorima.

CLMBR ima sličnosti sa Pelotonom samo što umesto vožnje biciklom simulira vertikalno penjanje.

Tokom pandemije koronavirusa mnogi su zbog zatvorenih teretana bili primorani da vežbaju od kuće, pa je fitnes oprema doživela procvat.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.