Izvor: eKapija | Četvrtak, 15.04.2010.| 12:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sajmovi adrenalina i luksuza - "Moto Bike Expo", "Off Road Show" i Izložbe nautike od 22. do 25. aprila na Novosadskom sajmu

Prolećnu sajamsku sezonu, Novosadski sajam nastavlja manifestacijama koje su namenjene ljubiteljima dvotočkaša i četvrotočkaša. Od 22. do 25. aprila Sajam će biti domaćin izlagačima i posetiocima na 5. Međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad", 2. Međunarodnom sajmu terenskih vozila i prateće opreme "Off Road Show", kao i Izložbe nautike.

Premijerna prikazivanja novih modela, promotivne aktivnosti izlagača, kao i zanimljivi prateći programi omogućili su da Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme postane prepoznatljiv događaj ne samo u Srbiji već i u okruženju.

U svom petom izdanju, ljubitelji dvotačkaša imaće prilike da vide modele motocikala i bicikala gotovo svih vrsta i klasa, moto-opreme, rezervnih delova, kao i proizvode iz pratećih delatnosti. Uz to, za posetioce će posebno biti interesantni prateći programi, kao i akcije posvećene povećanju bezbednosti u saobraćaju.

Međunarodni sajam terenskih vozila i prateće opreme okupiće na Novosadskom sajmu uvoznike i distributere terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme. "Off Road Show" obeležiće i niz pratećih dešavanja koji će biti organizovani na specijalnom poligonu za vožnju terenskih i SUV automobila, u krugu Novosadskog sajma.

Prvi put u Srbiji, biće organizovan i "Stunt show", a posetioci će biti u prilici da uživaju u skokovima i akrobacijama na kvadovima koje će izvesti majstori vratolomija "Extreme show" tima, iz Slovenije. Fascinantan šou, koji se suprotstavlja zakonima fizike, biće organizovan u subotu 24. aprila, na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Novitet u ovom terminu svakako predstavlja Izložba nautike, na kojoj će biti prezentovani kapaciteti Srbije u toj oblasti, kao i potencijali u razvoju nautičkog turizma. Veliko zanimanje izlagača potvrdilo je da ta oblast ima perspekitvnu budućnost, kao i da je pravo mesto za promociju i ostvarivanje poslovnih kontakta u oblasti nautičke industrije, predstavljanje novih projekata, modela i trendova u toj oblasti, kao i ostalih pratećih sadržaja neophodnih za zadovoljavanje savremenih potreba nautičara.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.